Foto: Kelly Taub/wwd/rex/shutterstock (Shutterstock)

Gigi Hadid slår tilbake mot bodyshamerne på Twitter

Forklarer hvorfor kroppen hennes har forandret seg.

Publisert

I en serie tweets fra søndag, langer Gigi Hadid (22) ut mot folk som kritiserer henne og spekulerer i at hun ser tynnere ut nå enn for et par år siden, skriver Elle

«Til de av dere som er så bestemt på å finne ut av hvorfor kroppen min har forandret seg i løpet av årene, dere visste kanskje ikke at når jeg startet [som modell, journ. anm.] da jeg var 17, hadde jeg ennå ikke fått diagnosen Hashimotos sykdom: De av dere som kalte meg «for stor for industrien» kunne se betennelser og vannansamlinger på grunn av det.» innleder hun. 

Les også: Gigi Hadid imiterte Melania Trump, blir kritisert på sosiale medier

Hashimotos sykdom er en sykdom som oftest rammer middelaldrende kvinner, ifølge Store medisinske leksikon. Sykdommen er en kronisk betennelse i skjoldbruskkjertelen utløst av immunreaksjoner mot kjertelens vev og forstørrelse av kjertelen. 

Foto: Broadimage/REX/Shutterstock (scanpix)

Gigi forteller videre at hun har fått god behandling og medisinering de siste årene for å redusere symptomer som utmattelse og stoffskifteproblemer og at hun også har vært del av et forskningsprosjekt. 

«Jeg vil ikke videre forklare noe om hvordan kroppen min ser ut, slik som ingen som har en kropp som ikke passer inn i «skjønnhets»-idealet, burde måtte. Ikke for å dømme andre, men stoff er ikke min greie, så slutt å putte meg i den boksen bare fordi dere ikke forstår hvordan kroppen min har utviklet seg på.»

Hun oppfordrer også brukere av sosiale medier til å ta mer hensyn og vise empati. 

Les også: Gigi Hadid angrepet utenfor moteshow i Milano

Se hele tweet-rekken under: 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.