Er dette et spøkelse?

Bareieren fikk seg en skikkelig overraskelse da han så bildene fra overvåkningskamera.

Publisert

(SIDE2): Støtt og stadig dukker det opp både bilder og filmklipp som viser uforklarlige hendelser og merkelige skikkelser, og nå er det et filmklipp fra barstedet «Dream Water Lounge» som vekker oppsikt.

Merkelig skygge

Da bareieren gikk igjennom barens overvåkningskamera tidligere denne uka fikk han seg nemlig en skikkelig overraskelse.

På et filmklipp fra 12.juli i år kan man først se ansatte som går ut fra stedet før lyset slukkes og det som ser ut som regndråper renner plutselig nedover kameralinsa. På et annet sted i baren ser man en damesiluett som beveger seg samtidig som kamera begynner å riste.

De som arbeider på stedet sier de flere ganger har opplevd merkelige episoder og at det er flere steder i bygningen de rett og slett føler seg ukomfortable.

Blant annet har flere ansatte hørt høye, uforklarlige lyder og vannkraner som lever sitt eget liv, skriver Daily Mail.

Simon Ellison som eier baren sier at han ikke har noen god forklaring på filmklippene, men at han vet at det ikke er noe koselig å være alene i bygningen.

Juks?

Nå har videoklippet av de skumle hendelsene blitt sett av flere hundretusen verden over og ikke overraskende vekker bildene oppmerksomhet hos spøkelsesjegere.

Ellison forklarer at han ikke vet om det er en av de ansatte som har tuklet med videoen fordi det har blitt så ille å jobbe i baren slik at de gjør alt for å få hjelp, men sier flere mener at bildene er ekte. Derfor ønsker «åndeverden-eksperter» at eieren nå skal sette opp et «spøkelseskamera».

- Og en annen merkelig ting er at overvåkningskameraene, som ruller og går hele tiden, denne dagen manglet to-tre timer med film, legger bareieren til.

Hva tror du? Er klippet ekte eller bare juks? Se klippet øverst i artikkelen og legg gjerne inn kommentar i feltet under:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!