JADA, DU ER GRAVID: Flere Twitterbrukere mener Meghan benytter enhver anledning til å promotere graviditeten.
JADA, DU ER GRAVID: Flere Twitterbrukere mener Meghan benytter enhver anledning til å promotere graviditeten. Foto: Getty Images

Aktuelt

Meghan stryker på gravidmagen - Twitter er lei

Hertuginnen blir beskyldt for å være oppmerksomhetssyk av en rekke twitrere.

Publisert Oppdatert

- Vi har skjønt det! Du er gravid!

Slik lød tweeten fra @politicalfem98 som nå er fjernet. Men det er ikke den eneste twitreren som er lei av at hertuginnen understreker at hun og prins Harry venter sitt første barn på hvert eneste bilde. I en rekke sammenhenger den siste tiden, har vi kunnet se bilder av Meghan, hvor hun varsomt legger en eller to beskyttende hender på sin voksende babybump.

LEI: Flere Twitterbrukere har sett seg lei på det de mener er å gni inn det faktum at de venter barn.
LEI: Flere Twitterbrukere har sett seg lei på det de mener er å gni inn det faktum at de venter barn. Foto: Faksimile Twitter/Fox News

Og hun har holdt beskyttende rundt magen ved flere anledninger den siste tiden. Under viser kontoen «Meghan Harry_updates» hvordan hun beskyttende holder på magen under et besøk til «Hubb Community Kitchen» som hun hjalp å samle inn penger med utgivelsen av en kokebok, slik at prosjektet kunne fortsette å være en bidragsyter til nærområdet og for dem som ble rammet av den grusomme brannen i Grenfell Tower i juni 2017, hvor 71 mennesker mistet livet.

Samme konto har også kommentert det under dette bildet av Meghan som konverserer med den britiske popgruppa Take That, under «The Royal Variety Performance 2018»:

- Se på Meghan som har lagt hånden på babybumpen. Etterfulgt av et hjerte.

Flere har altså kommentert og diskutert dette, men nå har en rekke Twitterbrukere rett og slett fått nok, skriver Fox News og viser til Meghans siste opptreden på The Fashion Awards som gikk av stabelen mandag 9. desember i London.

Hertuginne Meghan gjorde en overraskende entré i en lekker sort fløyelskjole, for å dele ut «The Womenswear Designer of the Year award» til sin brudekjoledesigner ,Clare Waight Keller. Oppe på scenen holdt hun en kort introduksjon og la hendene beskyttende rundt magen.

Da begynte Twitter å koke.

- Holder babybumpen som en kopp? Hvem gjør sånt? Hvem tror hun at hun er, Madonna?Noe veldig creepy foregår oppe i hodet på den dama, skriver en twitrer.

- Ja, alt det fokuset på magen er veldig irriterende. Kan hun ikke stå rett opp og ned i offentlige sammenhenger som alle andre. Det virker som en show off, og det er bare irriterende, skriver en annen.

Men hun får også støtte fra flere:

- Folk lar Meghan får gjennomgå, fordi hun holder på gravidmagen sin. Seriøst?

- Meghan er like vakker fra hver eneste vinkel.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!