REALITY: Martine Lunde (t.h) har gjort det svært bra i 2017. Det har ikke gått fullt så bra inntektsmessig for resten.
REALITY: Martine Lunde (t.h) har gjort det svært bra i 2017. Det har ikke gått fullt så bra inntektsmessig for resten. Foto: NTB Scanpix

Skatt

Dette tjente realitykjendisene i fjor

De har drukket, hatt sex og kranglet så busta fyker på TV, men har de noe å leve av?

Publisert Oppdatert

Onsdag morgen kom skattelistene for norske lønnsmottakere som gir oss opplysninger om vår skattbare inntekt, formue og betalt skatt i fjor. Altså skiller dette seg fra det som står på lønnsslippen til hver og en, da det gjerne er en rekke fradrag før den skattbare inntekten beregnes.

Vi har tatt en titt på hva noen av realitykjendisene kan skilte med av inntekter. De er kjente fra konsepter som «Paradise Hotel» og «Ex On The Beach» «Farmen» og bloggverdenen. Mange av dem har gjort en del interessante ting i beste sendetid for å få sine minutter i rampelyset. Men har de noe å leve av?

Syv kroner

Melina «Bitch, hør her» Johnsen (22) er kjent fra «Ex on the Beach» og har siden gitt ut singelen som har fått svært mange avspillinger på Spotify. I tillegg er hun også kjent for sin åpne og fremoverlente holdning til plastisk kirurgi. Hun hadde så og si ikke skattbar inntekt i fjor, i følge listene. Et kjapt søk avdekker at hun er oppført med hele 7 kroner i inntekt og en formue på 2322 kroner.

Henrik Elvejord Borg (24), kanskje mest kjent som «Blodprinsen» og kjæresten til Ulrikke Falch (22) fra «Skam» og nå forfatter av en bok om oppholdet på «Ex on the beach », står oppført med en inntekt på 57 129 kroner og 0 i formue.

Danser hele veien til banken

Fra eskapader på stranden, beveger vi oss over i bloggverdenen, inn på «Farmen» og ut på parketten i «Skal vi danse». Den blide Oslo-jenta Martine Lunde (22) gjør det slett ikke verst. Listen avdekker en inntekt på 809 000 kroner og formue på 386 242 kroner.

Hva så med kjæreste og realitykollega Aleksander Sæterstøl (23)? Den kjekke bergenseren er ikke i nærheten av kjæresten sin inntektsmessig. Et kjapt søk avdekker at inntekten lå på 108 037 kroner og formuen på 266 516 kroner.

Isabelle Eriksen (22) er blogger og tidligere deltaker i «Paradise Hotel» og «Love Island». Listen avslører en inntekt på 172 447 kroner og og en formue på 263 995 kroner.

Side2 kommer tilbake med mer

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.