ÅTTE småis-nyheter er nå i butikk.
ÅTTE småis-nyheter er nå i butikk. Foto: (Hennig-Olsen Is / Diplom-Is)

Dette er årets isnyheter

Iskrem-giganter frister med is med lakrissmak, og lys og mørk sjokoladeis i vaffelkjeks.

Publisert

(SIDE2): Et sikkert vårtegn er at isdiskene landet rundt blir fylt opp med småis og iskremprodusentene kan selvfølgelig friste med en rekke nyheter.

Småis-nyheter fra Diplom-Is

Diplom-Is skriver på sine nettsider at de har fire nyheter fra småis-kategorien. De byr på «Dream Gresk Sitron» som er en yoghurtis med gresk type yoghurt og sitronsmak.

NYHETER fra Diplom-Is.
NYHETER fra Diplom-Is. Foto: (Diplom-Is)

En annen nyhet er «Royal Lakris Special Edition» som er en fløteis med salt lakrissaus, dyppet i melkesjokolade og tilsatt salte lakrissmaker.

Nyheten «Elias» er en saftis med smak av jordbær og lime/sitron, og «Diplom-Is Cookies» er en ny fløteis med kjekssmak og kjeksbiter i krumkakeiskjeks.

Nyhetene fra Hennig-Olsen

Også Hennig-Olsen Is byr på fire småiser i år. «Vaniljepinne» er fløteis med sjokoladetrekk og på sine Facebook-sider skriver iskrem-giganten at «dette er en god venn du ikke visste du savnet».

NYHETER fra Hennis-Olsen Is.
NYHETER fra Hennis-Olsen Is. Foto: (Hennig-Olsen Is)

Nyheten «Crème Premium Karamell» er en karamellis med karamellsaus og biter av myk karamell, dyppet i melkesjokolade. En annen is-nyhet er «Twin» som består av mørk og lys sjokoladeis med sjokoladeovertrekk i vaffelkjeks.

Fruktisen «Tiger» har cola- og sitronsmak, og denne lanseringen innebærer også et engasjement med å bevare den utrydningstruede dyrearten. Lanseringen innebærer også starten på et utvidet samarbeid med Kristiansand Dyrepark.

I ISDISKEN: Fire andre 2016-nyheter.
I ISDISKEN: Fire andre 2016-nyheter. Foto: (Hennig-Olsen Is / Diplom-Is)

Gjennom et internasjonalt bevaringsprogram støttes dette arbeidet med 1 kroner per solgte Tiger-is, informerer Hennig-Olsen på sine nettsider.

Andre nyheter

Det er ikke bare i småis-disken vi finner iskrem-nyheter. Tidligere i år har Hennig-Olsen Is blant annet lansert «Dugg Fruit Sorbet» med mangosmak samt Oreo Multipack.

Diplom-Is har lansert en ny yoghurtis i «Dream»-serien med smak av pekannøtter og honningkaramell. En multipack-nyhet fra Diplom-Is er «Fruitero» som er fruktis med mange- og bærsmak.

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));