Foto: London Entertainment /splash (Splash News)

Danielle Bregoli dømt til fengsel

Dømt til fem års fengsel.

Publisert

Danielle Bregoli (14) ble kjent etter at hun deltok i TV-showet Dr.Phil i 2016.  Nå er hun dømt til betinget fengsel for blant annet grovt tyveri og besittelse av narkotika.

Side2-blogger Heidichic møtte Danielle i Los Angeles i går. Les bloggen: Møtte cash me ousside-dama!

Daniella ble en hit i sosial medier på grunn av oppførselen sin og frasen «cash me ousside howbow dah». Det var moren som søkte om hjelp hos TV-psykologen. På YouTube er klippene av Danielle sett millioner av ganger, og et av innslagene fra Dr.Phil har fått over 39 millioner klikk.På det tidspunktet var Danielle 13 år, og i videoen  kan du se hvordan hun banner, innrømmer å stjele kredittkort, rømmer hjemmefra og blir pågrepet av politiet.

På Instagram har hun nå 11 millioner følgere.

Nå er tenåringen blitt dømt til fengsel. For en uke siden fikk hun dommen på fem års betinget fengsel. Hun er i tillegg dømt til samfunnstjenste og må gjennomføre kurs i seksualundervisning og et antivoldprogram, skriver TMZ.

Daniella sa seg skyldig i to tilfeller av grovt tyveri, besittelse av marihuana og innlevering av en falsk politirapport. I og med at hun samarbeidet, slipper hun fengsel. Hun får oppholde seg i California, hvor 14-åringen nå bor med moren sin, under prøvetiden.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.