I TRØBBEL IGJEN: Chris Brown har vært i trøbbel med loven en rekke ganger - nå er han mistenkt for voldtekt.
I TRØBBEL IGJEN: Chris Brown har vært i trøbbel med loven en rekke ganger - nå er han mistenkt for voldtekt. Foto: Aaron J. Thornton / Contributor / Getty Images

Aktuelt

Chris Brown arrestert, mistenkt for voldtekt - senere satt fri

Rapperen tatt av politiet i Paris.

Publisert Oppdatert

OPPDATERING: Torsdag melder kjendisnettstedet TMZ at politiet sliter med at forklaringen til kvinnen som anklaget Chris Brown for voldtekt ikke holder vann. Rapperen er nå løslatt.

Rapperen Chris Brown (29) er arrestert i Paris, mistenkt for voldtekt. Det melder AP på Twitter tirsdag.

Franske polititjenestemenn sier til nyhetsbyrået at Brown og to andre personer sitter i varetekt på bakgrunn av voldtektsanklager fra en kvinne. De ble pågrepet mandag, og sitter fortsatt i varetekt tirsdag.

Artistens talsperson i Sony Music sier til AP at plateselskapet foreløpig ikke ønsker å kommentere saken.

Skal ha blitt med på hotellrommet

Det skal dreie seg om en 24 år gammel kvinne som påstår at hun ble voldtatt av artisten etter at de to møttes på en nattklubb i Paris 15. januar, skriver Independent.

Ifølge avisen ble hun med Brown på hotellrommet hans, hvor voldtekten skal ha funnet sted. Hun hevder i tillegg at to bekjente av rapperen begikk overgrep mot henne.

I trøbbel med politiet en rekke ganger

Chris Brown har tidligere vært dømt for voldsforhold. Han ble i 2009 dømt for vold mot den tidligere kjæresten Rihanna, og fikk en straff på seks måneders samfunnstjeneste og fem års prøvetid.

I 2016 risikerte han 14 år i fengsel for å ha truet en kvinne på livet med pistol. Han ble imidlertid løslatt mot en kausjon på 250.000 dollar, ifølge ABC News.

I juli i 2018 ble han pågrepet av politiet rett etter en konsert i Florida. Pågripelsen skjedde på bakgrunn av en arrestordre fra en annen stat. Den gang betalte betalte han seg ut av av arresten mot en kausjon på 2000 dollar eller litt over 16.000 norske kroner.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!