Foto: Getty Images

Celine Dions ektemann, Réne Angélil, er død

Réne Angélil har gått bort, 73 år gammel.

Publisert

(SIDE2): Celine Dions ektemann Réne Angélil har gått bort, 73 år gammel.

Angélil har vært rammet av kreft tre ganger.

«Réne Angélil døde i sitt hjem i Las Vegas etter å ha kjempet en lang og modig kamp mot kreft», sier en representant for familien i et uttalelse til Huffington Post.

Dions team har også delt samme beskjed på musikerens Facebook-side.

Etterlater seg seks barn

Dion møtte Angélil da hun var bare 12 år gammel. Han ble senere hennes manager, og de to giftet seg i 1994.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

C'est avec une profonde tristesse que nous vous annonçons que René Angélil, 73 ans, est décédé ce matin à sa résidence...

Posted by Celine Dion on14. januar 2016

Paret har tre barn sammen, tvilligene Eddy og Nelson, og sønnen Rene-Charles. Angelil har også tre barn fra et tidligere ekteskap, Patrick, Anne Marie og Jean Pierre.

Foto: Getty Images

Ønsket å dø i konas armer

Dion har de siste årene jobbet i Las Vegas, men det siste året har hun tilbrakt hjemme sammen med ektemannen. Dion har tidligere fortalt at Angelil hadde et ønske om å dø i hennes armer, og at de allerede hadde planlagt begravelsen han.

- Jeg spurte om han var redd. Og så sa han «Jeg vil dø i dine armer». Ok, greit, jeg skal være der, du skal dø i mine armer, fortalte Dion til USA Today.

Hun har også snakket om hvor vanskelig det er å se ektemannen sin kjempe for livet.

- Når du ser noen som kjemper så hardt, så påvirker det deg enormt. Du har to valg. Du ser på ektemannen din som er veldig syk, og som du ikke kan hjelpe, og det dreper deg. Eller, du kan se på ektemannen din som er syk og si «Jeg passer på deg. Jeg fikser det. Jeg er her. Det kommer til å gå fint».

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!