Underholdning

Celine Dion får skryt for hvordan hun reagerte da en fan kom seg opp på scenen

Artisten gjorde det motsatte av det de fleste ville gjort da en kvinne avbrøt konserten hennes.

Publisert Oppdatert

Det finnes to typer reaksjoner når fans endelig får se favorittartistene i virkeligheten: De som er der for å nyte musikken og tilværelsen til sangeren og de som gjør absolutt alt for å komme nær idolet. Kvinnen som skulle se Celine Dion (49) opptre i Las Vegas nylig dro den enda litt lenger 😲

Den kanadiske superstjernen fikk seg litt av en overraskelse under konserten i Las Vegas da en overivrig og svært nærgående fan kom seg opp på scenen. Hendelsen av hva som skjedde etterpå ble filmet, men hvordan den ikoniske artisten taklet situasjonen ble deretter hyllet av fansen på Twitter.

Filmen viser at kvinnen i videoen var tilsynelatende full og ble litt for komfortabel med Celine. Men i stedet for å reagere med frykt og få securityvaktene til å fjerne henne, valgte Celine å fortelle kvinnen at hun er glad for at hun kom på scenen sammen og omfavne henne.

Les også: Kim Kardashian nekter å oppbevare én spesiell ting i sitt nye hjem

Foto: Footwear News/rex/shutterstock (Shutterstock)

- Jeg er glad for at du ville være nær meg, sier Celine til kvinnen. Før hun i det hele tatt rekker å fullføre setningen, begynner kvinnen å jokke på Celine. Sjokkert, men rolig - fortsetter Celine å fortelle kvinnen at hun er glad i henne, og de to deler virkelig et øyeblikk på scenen.

Etter en liten stund dukker det flere vakter opp igjen for å lede vekk kvinnen, men Celine tar saken i egne hender og følger henne ned.

Flere fans har tatt til Twitter for å hylle måten Celine håndterte kvinnen på.

Vi skulle ønske at flere artister var som deg, Celine! 😍

Les også: Fansen til Taylor Swift kaller Kim Kardashian en rotte etter Famous-throwbackbilde

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!