STOR FORSKJELL: Det var stor forskjell på kaken de reklamerte med, og kaken familien fikk. Foto: Imgur
STOR FORSKJELL: Det var stor forskjell på kaken de reklamerte med, og kaken familien fikk. Foto: Imgur

Bestilte Elsa-kake, det gikk ikke som forventet

Familien så for seg noe litt annet da de bestilte kaken.

Publisert

(SIDE2): Briana skulle feire bursdagen sin med et stort barneselskap, og i den anledning hadde moren slått på stortromma og bestilt en kake fra Icing Smiles, en non-profittorganisasjon som leverer kaker til syke barn.

Inspirasjonen til kaken kommer fra McGreevy Cakes, en nettside med tips og triks til dekorasjon av kaker. Moren bestilte en kake inspirert av et bilde fra nettsiden, med en kake som lignet Disney-prinsessen Elsa fra Frozen på en prikk. Kaken som dukket opp på døren fra den samme kaken på bildet, melder Daily Mail.

Overrasket

Da moren åpnet esken kaken kom i, var de hvite lokkene til isprinsessen byttet ut med noen gule klumper, og øynene til hennes var så godt som plassert på hver sin side av hodet.

Elsa var rett og slett så godt som ugjenkjennelig.

Det fikk moren til å poste et bilde av kaken hun bestilte, ved siden av kaken som ble levert på døra på nettforumet Reddit, og i skrivende stund har bildet flere tusen kommentarer.

«Det som er trist er at selv om den ser forferdelig ut, så er det helt tydelig at noen har brukt flere timer på å lage denne kaken. Noen har virkelig slitt med å få den til å se så bra ut som overhodet mulig», skriver en bruker.

«Inkluderte prisen for kaken gratis psykogitimer for barna i selskapet?» spurte en annen.

Det skal sies at bakeren som står bak kaken hadde en dårlig dag på jobben og lite tid til å få den ferdig til selskapet, i følge Fox8. Men resultatet fikk oss likevel til å trekke litt på smilebåndene.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om lignende saker!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!