EMOJIFEST: Apple lanserer 70 ulike emojis som du kan leke deg med.
EMOJIFEST: Apple lanserer 70 ulike emojis som du kan leke deg med. Foto: Apple

Aktuelt

Apple lanserer 70 nye emojis

Sjekk ut Appels nye påfunn og finn din nye favoritt.

Publisert Oppdatert

Emojis blir brukt hver eneste dag over hele verden for å uttrykke både kjærlighet, sinne, frustrasjon og latter. De har blitt en etablert del av den digitale kommunikasjonen og hva er en melding uten en emoji? Man kan nesten begynne å lure på om avsender er pottesur eller totalt humørløs sånn generelt.

Derfor blir vi ekstra glade for at Apple skriver at de nå lanserer 70 nye kule emojis for iPhone, iPad, Apple Watch og Mac.

De får sin debut i utviklerversjonene og de offentlige betaversjonene av iOS 12.1 i dag. De blir også tilgjengelige i de kommende programvareoppdateringer for iOS, macOS og watchOS.

Endelig emojis med både rødt og krøllete hår

Vi kan glede oss til både nye figurer med rødt hår, grått hår og krøllete hår, en ny emoji for skallede personer, samt nye uttrykksfulle smilefjes og flere emojier for dyr, idretter og matvarer.

Med iOS 12.1 får tastaturet enda flere figurer som representerer ulike mennesker rundt om i verden, samt nye emojier for månekake, en rød konvolutt og Det onde øye.

Dersom du er glad i sport og trening, kan du glede deg til emojiene for softball, frisbee og lacrosse.

SKATEBOARD, SVANE OG MYGG: Her får både sporty folk og dyreelskere nye emojis. Vi digger særlig myggen og skateboardet.
SKATEBOARD, SVANE OG MYGG: Her får både sporty folk og dyreelskere nye emojis. Vi digger særlig myggen og skateboardet. Foto: Apple

Friluftselskerne kommer til å hoppe i taket over de nye figurene for bagasje, kompass og fjellsko.

DYR, MAT OG IDRETT: Her kan alle finne sine favoritter.
DYR, MAT OG IDRETT: Her kan alle finne sine favoritter. Foto: Apple

Apple samarbeider med Unicode Consortium om å skape flere emojier med nedsatt funksjonsevne. Disse vil forhåpentligvis være tilgjengelige i løpet av 2019.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!