Anne-Brith Davidsen innrømmer i kveldens Bloggerne at hun til tider synes det er vanskelig å få til livet som fulltidsblogger og alenemor.
Anne-Brith Davidsen innrømmer i kveldens Bloggerne at hun til tider synes det er vanskelig å få til livet som fulltidsblogger og alenemor. Foto: TV 2

Anne-Brith Davidsen: - Akkurat i dag så har jeg lyst til å slutte å blogge

Bloggeren får seg en skikkelig knekk.

Publisert

- I dag så vurderer jeg å slutte å blogge. Det er en tanke som har slått meg over tid nå, sier Anne-Brith Davidsen i onsdagens episode av Bloggerne på TV 2.

Les også: Bokaktuelle Anna Rasmussen om frykten for at barnevernet skulle ta Michelle

Anne-Brith er en av Norges største bloggere, og skriver om alt fra oppdragelse, baking, til kjærlighetslivet. I kveldens episode får vi se at hun får seg en skikkelig knekk. Anne-Brith blir syk, men må likevel gjøre de hverdagslige gjøremålene som å handle og følge barna på ulike aktiviteter. Det blir til slutt for mye for firebarnsmoren:

Bloggerne er godt i gang med sesong 7 av serien. Og det siste som har skjedd er at Komikerfrue-bloggeren Marna Haugen og Ørjan Burøe har kjøpt hus. Marna tvinger Ørjan til å skrive under på ekteskapskontrakt i frykt for hva som kan skje med forholdet under oppussing av det nye huset. 

I tillegg har Anniken Jørgensen, best kjent som «annijor», og Anders utfordringer i forholdet, og når de får mulighet til å flytte sammen står Anniken ovenfor et vanskelig valg.

Les mer: Bokaktuelle Anna Rasmussen: - Jeg kommer tilbake så fort jeg føler det er riktig

Bloggerne sendes på TV 2 Livsstil man-tor 21:30.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.