Foto: Dennis Van Tine/starmaxinc.com (Pa Photos)

Adriana Lima tar et oppgjør mot kroppspress: - Jeg vil ikke kle av meg for poengløse saker

Adriana tar et oppgjør med dagens kroppspress.

Publisert

Kommer vi egentlig til å vi se Adriana Lima sprade under Victoria Secret's Fashion Show i nærmeste fremtid? 

Natt til tirsdag spekulerte fansen til Adriana om at hun lenger ikke kom til å delta under Victoria's Secret Fashion show etter en kryptisk beskjed hun la ut i sosiale medier. 

Adriana tok til Instagram og annonserte at hun lenger ikke vil kle av seg.  Modellen forteller om hvordan et tilbud om å ta en sexy video av seg selv fikk henne til å forstå mer av dagens skjønnhets- og kroppspress. 

- En venn fortalte meg at hun ikke var fornøyd med kroppen sin og det fikk meg til å tenke på mitt eget forhold til min kropp. Hverdag tenker jeg på hvordan jeg ser ut eller om jeg er bra nok for jobben min. Det var da jeg skjønte at modeller som meg er med på å skape kroppspress, skriver Adriana under bildet sitt. 

- Jeg vil lenger ikke kle av meg for poengløse saker, skriver Adriana lenger ned i posten. 

Flere fans på Instagram poengterte at Adriana har sluttet å følge flere modeller fra Victorias Secret og hovedkanalen fra Victoria's Secret selv. Oi 😮 

I følge Elle ble spekulasjonene avkreftet av Adrianas rådgivere. De fortalte People at Adriana er takknemlig for å jobbe med store varemerker, inkludert Victorias Secrets Fashion Show. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.