Foto: Illustrasjonsbilde (Colourbox)

8 tegn på at han ikke er typen til å være utro

Basert på forskning.

Publisert

(SIDE2): Det er ikke lenge siden vi skrev om de 12 tegnene som tyder på at han er utro.

Selv om det kan være nyttig for noen, så er det jo sånn at vi helst vil unngå å komme til et punkt hvor disse tegnene dukker opp. Finnes det noen mulighet for å kunne vite om kjæresten din er typen til å være utro på forhånd?

Ja, skriver Cosmopolitan. De har samlet forskning og ulike studier innenfor temaet, og lister opp flere tegn på at du har funnet en type som IKKE vil være utro.

1. Dere tjener cirka like mye

Forskning viser at kvinner som tjener mer enn sine menn, har større sannsynlighet for å bli bedratt enn kvinner som tjener mindre enn partneren sin.

Vi har også skrevet om at menn i lederstillinger har større sjanse for å være utro mot partneren sin, noe som gjerne henger sammen med inntekt.

2. Vennene hans er også trofaste

Forfatter og familieterapeut M. Gary Newman har skrevet en bok om utroskap, og skriver at menn har mindre sannsynlighet for å være utro hvis kompisene også er trofaste.

3. Han føler seg elsket

I samme bok skriver Newman at det er få menn som er utro fordi de ikke er fornøyd med sexlivet. De fleste er utro fordi de søker bekreftelse og kjærlighet, ikke fordi de vil ligge med noen andre.

4. Han er ekstrovert

University of South Alabama gjennomførte en studie der de spurte 443 menn og kvinner om utroskap. Forskningen konkluderer med at ekstroverte har mindre sannsynlighet for å være utro, kanskje fordi de som utadvendte mennesker oftere er i situasjoner hvor de får tilbud, men er vant til å takke nei.

Introverte mennesker er mer passive, og har lettere for å la seg påvirke av andre. Det er derfor mer sannsynlig at de sier ja til noen som legger an på dem.

5. Han har aldri vært utro før

Samme undersøkelse viser også at de som har vært utro før, har større sannsynlighet for å gjøre det igjen, skriver Elite Daily.

6. Han virker ikke som typen til å være utro

Det høres kanskje merkelig ut, men en studie fra Brigham Young University viser at man faktisk kan stole på magefølelsen når det kommer til utroskap. Her studerte psykologer 51 mennesker som alle var i et forhold, og spurte om de noen gang hadde vært utro.

Det viste seg at de i nesten alle tilfeller greide å se om noen hadde vært utro eller ikke.

7. Han har søsken

Datingsiden Seeking Arrangements gjennomførte en undersøkelse der de spurte 430.00 mennesker om utroskap, skriver New York Post. Det viste seg at alenebarn har 33 prosent større sjanse for å være utro enn de som har søsken.

8. Han har ikke «alltid» har lyst på sex

En professor ved University of Guelph gjennomførte i 2011 en undersøkelse der han prøvde å komme til bunns i hvorfor man er utro. Undersøkelsen viste at menn som blir lettere opphisset også har større sannsynlighet for å være utro, mens kvinner oftere er utro på grunn av problemer i forholdet.

LES OGSÅ:Selger kjærestens bil fordi han var utro

Vil du lese mer om sex og samliv? Lik Side2 på Facebook!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.