Foto: Bulls

6 tegn på at han er utro

Det kjipeste i verden er å finne ut at kjæresten har vært utro. Se opp for disse tegnene.

Publisert

1. Nye telefonvaner

Dette er klassikeren, og visstnok en av de store kildene til avslørt utroskap. Før lot han (eller hun) telefonen ligge å slenge overalt. meldinger tikket inn på skjermen og alle kunne lese hva som sto. Han kunne til og med finne på å be deg sjekke hvem som hadde ringt. Men plutselig vokter han telefonen som en smed. Tar den med på do, i dusjen, ut på verandaen for å ta en røyk, legger den under hodeputa på natta ... Og hvis han ikke finner telefonen er det tilløp til hysteri ... Be worried. Be very worried. 

Foto: Photomasi / Alexis/Bulls

2. Plutselige gaver

Selvsagt er det ikke slik at om kjæresten din kommer med uventede gaver, så er han utro. Men dårlig samvittighet resulterer ofte i et behov for å gjøre noe snilt for den man har gjort urett mot. Så er han typen som ALDRI har gjort dette tidligere, men plustelig begynner å komme hjem med dyre gaver ... Så kan det selvsagt bety at han har fått en åpenbaring om hvor fantastisk du er - eller at han har svin på skogen.

3. Utseendefiksering

Forelskelse fører til at man vil se best mulig ut. Før subbet han rundt i joggebuksa og klappet seg fornøyd på ølmagen, og syntes at Holmenkollstafett og Birken var for neper. Men plusetlig, gitt, så løper han dørene ned på Sats og jobber intens med six-packen. Ny parfyme har han også. Og under hodeputa ligger det brosjyrer om hårtransplantasjon ... Det kan godt være 40-års-krisa, men det kan også godt være at han har en dame på si.

4. Endringer på soverommet

Utroskap kan føre til mye rart. Noen får plutselig et oppsving i sexlivet, mens andre opplever at libidoen forsvinner fullstendig. Nå skal det sies at det er helt normalt med tørke på soverommet i perioder, så ikke fly i taket av den grunn. Men om han før var veldig kjærlig, og så plutselig ikke en gang vil kysse deg, så er det ikke rart om du stusser litt.

Foto: Anthony Ong/Bulls

5. Rare historier og logiske brister

- Hvor skal du i kveld, kjære? - Jo, ehem, jeg og gutta tenkte å sjekke ut det nye stedet på, ehem ... Det er ikke enkelt å lyve, så om bortforklaringer, nølinger og merkelige historier plutselig blir en del av hverdagen, er det grunn til uro. Utrolig mange oppdager utroskap på denne måten. Han klarer ikke helt å gjøre rede for hvor han har vært, han er unnvikende, historiene virker rare og usammenhengende - da bør varsellyset begynne å blinke.

6. Utilgjengelighet

Han som før bestandig hadde telefonen med seg, er nå plutselig utilgjengelig i timesvis. Telefonen er slått av midt på dagen, han ringer ikke tilbake ... han er rett og slett M.I.A (missing in action). Det er jo ikke rart du begynner å lure. 

Det han sier nå henger jo ikke på greip i det hele tatt ...
Det han sier nå henger jo ikke på greip i det hele tatt ... Foto: Rex/garo/phanie/Bulls

7. Humørsvingninger

Plutselig krangler dere mer enn før. Han er humørsyk, pirkete, kritiserer alt mulig - han virker rett og slett sur og lei av deg. Vel (newsflash) - det kan faktisk hende at han er det. Ved å lete etter konflikter og skape dårlig stemning, er det lettere å retferdiggjøre overfor seg selv at man har et forhold på si.

FTR: Tegnene kan også overføres på jenter. Det er selvsagt ikke bare menn som er utro.

Kilde: Allwomenstalk

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!