FLØRTER DU PÅ SMS? Møt fyren før du utleverer seg på sms, råder sexolog.
FLØRTER DU PÅ SMS? Møt fyren før du utleverer seg på sms, råder sexolog. Foto: Ssuaphoto (Colourbox)

5 sexting-tips alle damer bør lese

Hold deg til ord og dropp sexy bilder når du sexter!

Publisert

(SIDE2): Flørtete meldinger kan fungere som bare det. Ny forskning viser at å flørte på sms både kan booste selvtilliten, forsterke båndet dere i mellom og hjelpe til med å utforske seksualiteten, skriver  magasinet SHAPE på sine sider.

Selv om det visstnok nå er bevist at måten par møter hverandre på, spiller inn på om de går oftere fra hverandre, mener samlivsekspert Kate Elin Søyland at det ikke finnes en fasit for hvordan du innleder et forhold.

Men en ny studie viser for eksempel at jenter dømmes hardt for sexting, mens gutta slipper unna uansett. Og da kan enkelte kjøreregler for damene være greit.

1. Møt hverandre først

Hvis du er på Tinder eller andre datingtjenester, kan du nesten ikke unngå å tekste før dere møtes. Det kan ta uker før dere møtes ansikt til ansikt, og i den tiden er det viktig å holde tonen åpen og litt undrende, men ikke seksuell.

Side2 skrev nylig om 10 grunner til at du droppes på Tinder , så her gjelder det å utnytte datestedet på best mulig måte.

Han du flørter med på sms kan være morsom og god på sexy meldinger, men om dere ikke matcher når dere møtes har du bare delt en masse personlig informasjon med en fyr du har null interesse av å henge med, sier sexolog Emily Morse, hun er programleder for Sex With Emily podcast. 

Foto: (Foto: Colourbox)

2. Bruk sexting som vorspiel

Kinky tekstemeldinger bygger forventninger og hinter om hva som skal skje videre, så det er ideelt for å hete opp stemningen. den riktige tonen kan få dere i det rette humøret timer før dere ser hverandre og legge opp til en sexy og lidenskapelig kveld. Husk å holde meldingene korte, du skal ikke skrive en kjærlighetsroman, bare litt juicy detaljer.

 - Ord er afrodisiakum og scenarier du lager i hodet hans, kan hjelpe til med å å gjøre sex bedre i fremtiden, mener Morse.

Det finnes faktisk mange grunner til at sex er bra for deg. Her er 7 grunner til å ha (mer) sex.

3. Skriv snuskete meldinger

Forskning publisert i  Journal of Sex Research har funnet at par som tekster uten å holde igjen har bedre seksuell kommunikasjon. Du trenger på ingen måte å å være vulgær, heller leken før du lar tekstingen nå de høyder du føler deg komfortabel med.

 - For eksempel: Jeg er fortsatt helt i fyr og flamme etter kvelden i går eller Leppene dine er helt fantastisk myke.

Så er det bare å bli så beskrivende som du føler deg komfortabel med, sier Morse.

LES OGSÅ:«Sexting» er ut - dette er hva ungdommen bruker Snapchat til

4. Send ham sexy ord, ikke bilder

Å sende en naken selfie kan virke som en enkel måte å få partneren opphisset, men før du stoler helt på at han ikke vil vise eller sende bildet ditt videre, bruk heller beskrivende ord enn bilder. 

Du bør kanskje droppe nakenselfien før du er sikker på at dere er at par og du kan stole på ham.

Og for egen konto kan vi bare si - ikke send avkledde bilder eller nakenbilder av deg selv. Punktum. De siste ukers meldinger om hackinger av Jennifer Lawrence er en god indikasjon på dette. Hennes talsperson gikk ut og bekreftet avnakenbildene var av Jennifer. De og mange stjerners bilder kom fra mobiltelefonene deres.

Det samme gjelder den siste ukes trøbbel rundt Snapchat og nettsiden Snapsaved som kan ha spredt bilder av mange norske ungdommer.

5. Ikke lagre meldinger

Det er forståelig at det er fint å lese de heite meldingene om igjen. Men det er ikke like gøy hvis feil mennesker ser meldingene, eller noen sende dem videre, sier Morse.

Side2-redaksjonen satte sammen sine 16 private sjekketriks rett før helgen. Her kan du få både jentenes og guttas versjon av hva som fungerer og ikke.

Funker ikke dette for deg, kan du lese Tinders beste sjekkereplikker.