TILBAKE: Her er Morten Harket under a-ha sin avskjedskonsert i Oslo spektrum i april i år.
TILBAKE: Her er Morten Harket under a-ha sin avskjedskonsert i Oslo spektrum i april i år. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

a-ha slipper ny plate

Den norske supergruppen gjør comeback for n'te gang.

Publisert

Denne gang skal Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy lage et akustisk album fra intimkonserter som bandet skal holde sommeren 2017.

Det røper popgruppen på sin egen Facebook-gruppe torsdag.

Gutta viser til en pressemelding på nettsidene a-ha.com, men nettsiden er for øyeblikket ikke tilgjengelig.

– Det er mulig det er stor pågang, men det er et hyggelig problem det. Vi regner med at nettsiden blir tilgjengelig igjen snart, sier a-ha-manager Harald Wiik til Nettavisen.

I tillegg til plateutgivelse, er det planlagt DVD og TV-program fra konsertene som finner sted mellom 26. juni og 30. juni neste år.

– Vi skal endelig samles igjen og gjøre akustiske versjoner låtene våre. Vi hadde mange fine øyeblikk med fansen under forrige turne, og som et fjerde medlem av bandet har de sikkert hatt innflytelse på oss til å gjennomføre dette, sier Morten Harket via sin manager til Nettavisen.

– Jeg ser virkelig frem til dette, fortsetter Harket.

Og det stopper ikke med det. Gutta drar på turne med første stopp i Stuttgart i Tyskland i januar 2018.

– Turneen vil foregå i arenaer, men forestilligene som innspillingen består av vil være intime, med kun 300 billetter tilgjengelig til hver, opplyser Harald Wiik.

Det er ikke lenge side Morten Harket uttalte at «a-ha er et avsluttet kapittel».

– Jeg har hatt noen fantastiske år, men etter denne turneen er det antakelig den endelige slutten. Vi tre står simpelthen ikke nær hverandre nok lenger for å fortsette å spille inn plater, reise verden rundt og spille konserter, sa Harket i et intervju med den sveitsiske avisen Blick i april i år.

Screen9v2

Les også: Millionutbytte for Morten Harket

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!