BLOGG SHOUT Dreamforreal: Reality-show (0)
Foto: Splash (Neil Warner / Splash News Splash)

Viser fram baby- magen

Se, så stolt hun er!

(SIDE2): I sitt aller første offisielle oppdrag dette året viste hertuginne Kate stolt fram sin voksende babymage da hun besøkte, Hope House, en avvenningsklinikk for kvinner som sliter med misbruk av alkohol og narkotika.

Iført en omslagskjole i grått så hertuginnen ut til å være i godt humør, og hun både smilte og vinket til publikum som hadde møtt opp utenfor Hope House.

Fremhevet magen
Med et belte rundt livet var det tydelig at Kate ikke ville skjule sin babymage, noe det er grunn til å tro at det store fotografkobbelet, som hadde stasjonert seg utenfor avvenningsklinikken, satte stor pris på.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Medieoppstyr
Kate, som har slitt mye med svangerskapskvalme, så ut til å være i svært god form denne formiddagen.

Til tross for at hun er halvveis i sitt svangerskap ser hun imidlertid fortsatt svært tynn ut, noe også britiske aviser har bitt seg merke i. Hertuginnen så imidlertid frisk og rask ut under det offisielle besøket, og det til tross for at det har vært en del medieoppstyr rundt henne den siste tiden.

Publiserte bikinibilder
Tidligere denne måneden publiserte det italienske magasinet Chi bilder av den gravide hertuginne Kate i bikini. Både på forsiden og i magasinet kunne man finne bilder av henne, og ektemannen, prins William, mens de ferierte på den karibiske øya Mustique, og det britiske kongehuset skal ha uttalt at publiseringen er «et grovt brudd på privatlivets fred».

På et av bildene holder han armen beskyttende rundt henne. Begge virker avslappet, og Kate smiler lykkelig med struttende babymage. Ifølge det italienske magasinet, bor paret i en luksusvilla som leies ut for 22.000 pund (ca. 190.000 kroner) i uken.

Les også:Raser mot bikinibilder av gravid Kate

Fikk hets av forfatter
Som om ikke det var nok gikk den britiske forfatteren, og Brook Prizer-vinneren, Hilary Mantel (60) ut mot hertuginnen tidligere denne måneden.

Forfatteren skal, ifølge Daily Mail , ha stemplet henne som plastisk, og skal videre ha at Kate ikke har noen personlighet, og oppfører seg som en vindusdukke med et plastisk smil.

Mange har vist sin støtte til Kate etter disse uttalelsene, og også den britiske statsministeren, David Cameron, har også tatt hertuginnen i forsvar.

- Det jeg har sett av prinsesse Kate i offentlige sammenhenger, ved de Olympiske Leker (OL)og andre steder, er en som er oppvakt, engasjert, som er en fantastisk ambassadør for Storbritannia, skal han ha uttalt til BBC, ifølge Daily Mail.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN