BLOGG SHOUT Elskerdegevig: Trenger å skrike (0)
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Stråler etter bruddet

Charlotte Thorstvedt forteller for første gang hvordan hun har det etter at forholdet til Henrik Thodesen tok slutt tidligere i år.

– Jeg har det veldig fint for tiden, svarer Charlotte Thorstvedt (26) på direkte spørsmål om hvordan hun har det etter bruddet.

Hun smiler.

Det er nå gått to og en halv måned siden nyheten sprakk om at multitalentet Charlotte Thorstvedt og «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen Henrik Thodesen (32) har gått hver til sitt.

De to rakk å være kjærester i halvannet år, og bodde den siste tiden sammen i Henriks leilighet i Oslo.

Ingen grunn til å spekulere
Både Charlotte og Henrik har frem til nå vært tause om omstendighetene rundt bruddet, men nå avslører Charlotte at det ikke er noen grunn til å spekulere i ondt blod mellom dem av den grunn.

– Vi er fortsatt venner, sier hun.

Begynte i ny jobb

Den vakre 26-åringen forteller at hun har hatt nok å henge fingrene i etter bruddet, ettersom hun i januar begynte som mote-redaktør i magasinet Det Nye.

– Det har vært helt fantastisk å begynne i Det Nye. Jeg får opplevd og erfart masse nye, kjekke ting, sier hun, med et hint av samme dialekt som sin berømte pappa Erik Thorstvedt (50).

Her er det ni til fire som gjelder
– Denne jobben er innertier. Jeg får masse erfaring innen styling – og det har jeg alltid hatt lyst til å prøve meg på, sier Charlotte, som også er TV-aktuell med FEM-serien «Stylistene».

– Men det ble spilt inn i fjor, så det kolliderer ikke med dette. Her er det ni til fire som gjelder hver dag – bortsett fra når jeg er ute og reiser, sier hun og forteller at hun nylig kom tilbake fra Los Angeles i jobbsammenheng.

– Det var utrolig digg! Det var mye nytt i starten i denne jobben, men nå har jeg kontroll, og jeg elsker å være her.

Denne saken er levert av Her og Nå.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN