BLOGG SHOUT Fullstendigkaos: Du SUGER!! (0)
Det nye designet hos Snapchat, som samler kjendiser og medier på én side, og vennene dine på en annen, har ikke falt i smak hos svært mange av brukerne.
Det nye designet hos Snapchat, som samler kjendiser og medier på én side, og vennene dine på en annen, har ikke falt i smak hos svært mange av brukerne. Foto: Astrid-Helen Holm

Snapchat-gründer Evan Spiegel bryr seg ikke om du misliker den nye oppdateringen

- Kritikken forsterker filosofien bak designet, forteller gründeren.

Får du vondt i hjertet hver eneste gang du åpner Snapchat? Vel - du er ikke den eneste som kjenner på frustrasjonen over den nye oppdateringen. 

Snapchat har de siste dagene virkelig fått gjennomgå etter de lanserte sin nyeste oppdatering. Litt over en millione misfornøyde brukere har signert en underskriftskampanje hos Change.org, i håp om å få tilbake den gamle versjonen av appen. 

Les også: Slik får du den gamle Snapchat tilbake

Hører dere oss, Snapchat? 😤

Fornøyd med publikums reaksjon

Spar på bekymringene dine, for Snapchat følger med på alle tilbakemeldingene som hagler inn. I følge Variety uttalte Snapchat-gründer Evan Spiegel (27) at han de ikke kommer til å forandre designet etter den nye oppdateringen. 

Snapchat-gründer Evan Spiegel

Under Goldman Sach's Internet and Technology conference forklarte han at han skjønner godt at folk er frusterte over den nye oppdateringen, men at han var overraskende fornøyd med publikums reaksjon.

- Vi er glade over resultatet så langt. Den aller beste delen er at noe av kritikken forsterker filosofien bak designet, forteller Evan under konferansen.

Evan Spiegel og kona Miranda Kerr. 


Evan publiserte nylig en video der han forteller at Snapchat kommer til å bli mer personlig nå enn det har vært tidligere. Den nye oppdateringen nå har flyttet både Snapchat-stories og venners oppdateringer på en side, og resterende innhold fra influencere, kjendiser og større aktører har blitt flyttet til en annen side.

Les også: Fra og med nå kan du se hvem som screenshotter bildene dine på Instagram

- De er ikke vennene dine

27-åringen forklarer at denne fordelingen er viktig fordi brukerne ikke klarer å se forskjell mellom venner og kjendisene de velger å følge.

Et av klagene som har kommet inn er at man får et annet forhold til kjendisene man følger.

- Åh, det føltes ut som at denne kjendisen og jeg var venner, men slik føles det ikke lenger. Og vi i Snapchat bare: Nettopp. De er ikke vennene dine. Disse klagene begrunner hvorfor vi valgte å endre designet.

Ojda, Evan! Litt streng, kanskje?

via GIPHY


Inntil videre ser det ut som vi bare er nødt til å venne oss til den nye oppdateringen 🤷

Les også: 10 regler til hva du ikke bør gjøre på Snapchat

Les også: Så mye tid bruker du gjennomsnittlig på Instagram i løpet av en dag

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.