SKAM 3: Even (Henrik Holm) og Isaks (Tarjei Sandvik Moe) forhold «får nettet til å gråte».
SKAM 3: Even (Henrik Holm) og Isaks (Tarjei Sandvik Moe) forhold «får nettet til å gråte». Foto: NRK

SKAM-scenen hylles som det vakreste på TV

Forholdet til Isak og Even tar av i sosiale medier. NB: Inneholder spoilers.

(SIDE2): Hvis du ikke har sett siste episode av Skam, gjør det! Har du allerede sett «O helga natt», kan du trygt lese videre.

I går, fredag, ble det sluppet en ny episode av NRK-serien «Skam», og  fansen fikk endelig vite mer om hva som skjer med hovedpersonen Isak og hans forhold til Even.

Disse fire ordene tar i dag helt av på nett: «Du er ikke alene».

LES OGSÅ: Hvem blir hovedperson i «Skam» 4?

«Jeg gråter som en foss»

Forrige uke endte det nemlig dramatisk. Isak og Even tok inn på hotell, men Even stormet ut av rommet (naken) midt på natta. Ekskjæresten ba Isak holde seg unna, fordi Even har bipolar lidelse. Altså, kort oppsummert ble Isak knust, googlet det å være manisk depressiv, og holdt seg unna sin nye kjæreste.

Isak og Even er det store teamet i årets «Skam».

Men i går snudde alt, og episoden «O Helga Natt» tar fansen med storm. På P3s offisielle Skam-side, Instagram og Twitter hagler det inn med hjerteemojis, følelser og skryt:

«Even er ikke alene. Isak er ikke alene. Vi er ikke alene. Håper alle Even'er og Isak'er der ute forstår dette, dere er ikke alene»

«Herregud, jeg gråter som en foss»

«This is how "you're not alone" looks like»

«En cocktail av følelser! Vakrere kjærlighetserklæring får man ikke! Så ekte og rørende formidlet!! Må minne meg selv igjen på at dette er bare skuespill. For wow dette er både formidlings- og fortellerkunst.»

«DU ER IKKE ALENE.... noen ord til ettertanke for oss alle. Jeg tror at det er mange rundt hver av oss som sitter med den følelsen. Så vær et medmenneske og dersom du vet om /mistenker noen sliter. Vær der for dem.»

«Hjertet mitt slår veldig fort.....
Jeg sitter igjen med inntrykk og følelser jeg ikke klarer å sette ord på»

«Mer episk enn dette blir det ikke - så sterkt og vakkert! Ord blir fattige etter dette - den vakreste kjærlighetshistorien jeg har sett.»

For det som skjedde var at Even sendte en SMS til Isak hvor han sa unnskyld for alt som hadde skjedd. Han sa også unnskyld for at han ikke hadde fortalt at han er bipolar. Deretter løp Isak for å møte Even, og deres kjærlighetserklæring (og kyss) beskrives i dag som noe av det vakreste som er blitt vist på TV.

Homofili til noe dagligdags

«Skam» har hele veien, både i sesong en og to, fått skryt for å ta opp viktige og ærlige temaer. Det handler gjennomgående om hvordan det er å være tenåring i 2016, men temaer som kroppspress, bagatellisering av voldtekt, sexting og vennskap er også blitt tatt opp. I sesong 3 får serien skryt for å gjøre homofil kjærlighet til noe dagligdags.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.