Nicolai Coster-Waldau og Josefine Frida Pettersen medvirker i «Polen smelter» som ble vist under danske TV 2 Zulu sin humorgalla.
Nicolai Coster-Waldau og Josefine Frida Pettersen medvirker i «Polen smelter» som ble vist under danske TV 2 Zulu sin humorgalla. Foto: TV 2 Zulu

Skam-Josefine setter Game of Thrones-stjerne Nicolai Coster-Waldau på plass i musikkvideo

Sånn har du garantert ikke sett Josefine Frida Pettersen aka Skam-Noora før (eller Nicolai Coster-Waldau også, for den saks skyld).

Hjelp, for en stjerne-miks! 

I musikkvideoen «Polen smelter» fra danske TV 2 Zulu kan du se Josefine Frida Pettersen (21), best kjent som Noora fra Skam, og Nicolai Coster-Waldau aka Jamie Lannister fra Game of Thrones danse/synge/rappe sammen i en skog i Danmark. 

Videoen er laget for TV 2 Zulus humorgalla, og ble vist på TV sist søndag. I videoen synger Nicolai og Josefine sammen med de kjente, danske skuespillerne Ulrich Thomsen og Nikolaj-Lie Kaas. Temaet er klimaforandringer, selv om det er pakket inn humoristisk og også landet Polen trekkes inn. 

For alle som heiet på Noora i Skam, er det bare med glede vi kan melde at hun ikke bare setter William i serien på plass. Mennene i videoen er nemlig ikke helt sikre på om det er polene som smelter, eller landet Polen som smelter. 

Nicolai Coster-Waldau og Josefine Frida Pettersen i «Polen smelter». 

Les også: Se sendingen fra den store avslutningsfesten til Skam

I musikkvideoen gir Josefine Frida Pettersen Nicolai Coster-Waldau og resten av skuesillerne inn og innleder sin del av låten med tekstlinjen «Fuckboys wannabes, serr?!». 

Hun fortsetter: 

«Det er deg selv, du begynte å slakte,

ser du ikke at problemene er menneskapte? 

For du tror at det blir borte til neste år.

Kødder du, eller ble du født i går?»

- Folk i salen gikk helt amok da de så den, de synes det var helt vilt, sier Asger Schønheyder fra TV 2 Zulu til Dagbladet

Se hele videoen her.

Les også: Skam vant LGBT-pris i Danmark

Og denne: Skuespillerne fra Skam: - Dette vil vi savne mest

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.