Se sendingen fra den store avslutningsfesten til Skam

Siste episode går lørdag - men fredag er det stor Skam-fest med skuespillere og redaksjonen!

Fredag kveld var det klart for avslutningsfest for Skam på Sentralen i Oslo. De fleste av favorittene våre fra NRK-suksessen og redaksjonen bak var til stede og strålte på den røde (egentlig gule seff, siden det er Skam), løperen. 

Siste episode av Skam blir sendt lørdag kl. 23.30, melder NRK på sine nettsider.

I sesong 4 av Skam har vi fått se Skam-universet fra Sanas perspektiv. Vi har sett henne i problemer med både vennskap og kjærlighet, og forholdet mellom Sana og Yousef har vært sentralt. 

Sana og Yousef i sesong 4 av Skam.

- Ett bein i norsk og ett i muslimsk kultur

– Hun er en sterk karakter, og kanskje seriens mest fascinerende. Hun har ett bein i norsk og ett i muslimsk kultur. Sana har sin tro samtidig som hun har venner som er opptatte av gutter og festing, sa redaksjonssjef Håkon Moslet da det ble kjent at Sana ble hovedperson.

De siste dagene har imidlertid point of view i serien endret seg. I stedet for å følge kun Sana, har karakterer som ikke har fått en egen sesong, fått egne klipp der vi blir bedre kjent med dem. 

Interessen har tatt seg opp

Det er altså den siste sesongen av den enorme NRK-suksessen. 

Tidligere i vår hadde Skam nesten mistet 360.000 nettbrukere, men den siste tiden har besøkene på nettsiden tatt seg opp igjen, og de siste ukene har Skam.p3.no igjen hatt over en million brukere på nettsiden. 

Da nyheten kom at det Sana ble siste hovedperson, meldte serieskaper og regissør Julie Andem at hun gir seg etter den kommende sesongen, melder NRK.

Les også: De 11 øyeblikkene vi husker best fra Skam

Og denne: Test deg selv: Hvem er du i Skam? 

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.