👱🏿

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian) fredag 06. Jan.. 2017 PST

Se Kanye Wests utrolige forandring

Trener beinhardt for tiden.

De nyeste bildene av rapper og Kim Kardashian-ektemann Kanye West (39) viser en tydelig forandring. Kanye er både slankere og mer muskuløs enn på lenge.

Ifølge amerikanske medier skal han ha ligget i hardtrening de siste ukene, og vært på treningssenteret opptil seks ganger i uka.

Slik så Kanye West ut i fjor sommer. Her er Kim Kardashian og Kanye fotografert i juli.

I november i fjor ble nemlig Kanye innlagt på sykehus i Los Angeles. Rapperen avlyste sin USA-turnè, og har forklart innleggelsen med utmattelse. Artisten ble på sykehuset i ni dager, og ifølge kilder var diagnosen utmattelse og dehydrering.

Etter hendelsen skal Kanye ha tatt skikkelig grep om egen helse. Ifølge amerikanske medier skal artisten brukt trening for å komme seg etter sykehusinnleggelsen. TMZ skriver at Kanye har trent fem til seks ganger i uken i det siste, fordi det hjelper på hans mentale helse.

Les også: Kim Kardashian er tilbake på Instagram

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet og videoen)

my boys ❤️

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian) tirsdag 10. Jan.. 2017 PST

Kanye har trent med kjendistreneren Don Brooks, som også har Kim, Kourtney og Khloe på sin kundeliste, opplyser nettstedet.

Treningen inkluderer styrketrening, trening med strikk, tau og han spiller basketball. Han bruker ofte opptil to timer på hver økt.

En annen livsstilsendring Kanye har gjort er å være mer sammen med familien. Han bruker mye tid med Kim, og barna North West (3) og Saint West.

Her kan du se noen nyere bilder av Kanye West:

Kanye West like før jul i New York.

Kanye West er her fotografert på julaften, 24.desember 2016. Han er på vei til kino med en venn.Kanye West knipset 6.januar.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.