MILLIONER AV KRONER I GARDEROBEN: Kylie Jenner har en respektabel veskesamling til en svært respektabel sum.
MILLIONER AV KRONER I GARDEROBEN: Kylie Jenner har en respektabel veskesamling til en svært respektabel sum. Foto: Photo by Jackson Lee/FilmMagic/Getty Images/Instagram

Så mye er Kylie Jenners veskesamling verdt

Prislappen på alle designerveskene kan ta pusten fra de fleste.

Nybakt mamma, realitystjerne, makeupfantast og dronning av sosiale medier, Kylie Jenner (20), liker å vise den luksuriøse stilen sin frem i sosiale medier. 

La oss ikke glemme - dama fikk en *LaFerrari* i barselgave av kjæresten Travis Scott for bare noen uker siden, og det legger egentlig litt standarden for hva denne saken skal handle om. 

Nylig viste nemlig King Kyliefrem den gigantiske veskesamlingen sin på Instagram, med bildeteksten «options», iført høye hæler og morgenkåpe: 

options

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 10, 2018 at 3:43pm PST

Tidligere har Kylie blitt kåret til en av verdens mest innflytelsesrike tenåringer av Time, og det er ikke uten grunn. Forbes har anslått at verdien av sminkemerket hennes, Kylie Cosmetics, kommer til å være rundt en milliard dollar innen 2022. 

Les også: Kylie Jenner blir beskyldt for å skape kroppspress etter treningsselfie

Våre kolleger i Seventeen har i anledning Instagram-innlegget snakket med folkene i Vestiaire Collection, en nettside som selger og kjøper opp brukte designerprodukter, for å finne ut hvor mye veskene hennes egentlig er verdt. 

Louis Vuitton-veskene

Kylie ser ut til å ha en rekke ulike Louis Vuitton-vesker på nederste hylle i skapet/garderoben sin, både Mirror Alma Bags og Mirror Speedy Bags. 

Mirror Alma Bags går for omkring 18.000 norske kroner på nettsiden og Mirror Speedy Bags går for omkring 10.000 kroner. 

Happy Monday 💥

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 10, 2017 at 12:08pm PDT

I tillegg har hun omrking fire Grafitti Speedy Bags til cirka 12.500 kroner og to Keepall Graffitis til cirka 20.000 kroner. 

Ikke nok med det, fra samme merke har hun også den hypede Lous Vuitton X Supreme Bag, som selges for rundt 100.000 kroner. 

Chanel-veskene

Det yngste medlemmet av Kardashian-/Jenner-klanen antas å ha tre quiltede vesker fra Chanel, som koster 22.600 kroner. 

Gucci-veskene

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 29, 2016 at 2:08pm PDT

På bildet har Kylie minst fire Gucci Dionysus-vesker. Disse går for omkring 22.600 kroner. I tilegg eier hun også minst tre Kelly-vesker til nesten 70.000 kroner per veske. 

Birkin-veskene

Dalmatian

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 16, 2018 at 4:27pm PST

Veskene fra Birkin regnes som noen av verdens mest eksklusive og kan koste alt mellom 90.000 kroner og tre millioner kroner. 

Fra bildene regner ekspertene i Vestiaire Collection med at Kylie Jenner har minst ti av dem, inkludert mer ekslusive varianter laget av spesielt skinn. 

Estimatet på den totale verdien av veskeskapet til den unge sminkemogulen blir dermed 486.000 dollar eller 3,9 millioner norske kroner. Nok til å kjøpe et stort hus på landet eller en flott leilighet midt i Oslo sentrum. 

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.