LYKKE: Rob Kardashian og Blac Chyna begynte å date i januar, og er forlovet. Nå melder de at de skal bli foreldre.
LYKKE: Rob Kardashian og Blac Chyna begynte å date i januar, og er forlovet. Nå melder de at de skal bli foreldre. (Instagram/Rob Kardashian)

Rob Kardashian og Blac Chyna venter barn

Brukte emoji for å melde at en liten er på vei.

(SIDE2): Kardashian-dramaet er muligens ikke alltid like ekte – det er tross alt en realityserie også. Men dramatisk er det like fullt.

Og siste vri er at lillebror Rob og hans kjæreste Blac Chyna venter barn sammen. De to har datet siden januar, noe som angivelig ikke skal ha vært like populært blant hans familie. Hun er nemlig mor til en liten gutt, hvis far nå er sammen med Robs halvsøster Kylie.

LES mer: - Snart heter jeg Kardashian

Egentlig skulle baby-nyheten ha forblitt en hemmelighet frem til morsdag i USA, men det ble altså kjent fredag kveld. Og også lekkasjen skal ha vært Kardashian-familien som sto på – angivelig for å få mer publisitet rundt TV-showet, der Rob blir å se i løpet av denne uka.

- Chyna ble frastjålet øyeblikket der hun kunne fortelle når hun selv ville, sier en representant for modellen, til dailymail.

👶🏽👰🏽

Et bilde publisert av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) fredag 06. Mai. 2016 PDT


Det skal kun ha vært den nærmeste familien som visste at hun var gravid.

For å likevel ikke miste helt kontrollen, så valgte Chyna og Rob å dele baby-nyheten samtidig, ved å legge ut en emoji på sosiale medier. Emojien viser en gravid Chyna.

LES også: Rob Kardashian: - Jeg startet på 135 kilo

Paret planlegger også bryllup, uten at det så langt er satt noen dato. Forlovelsen ble kjent ikke lenge etter at forholdet ble det, og er markert med en diger diamantring til over 1,7 millioner kroner.

De to familiene skal også ha kommet til enighet i løpet av de siste månedene, og bilder både av Chyna og Kylie, samt Chyna og Kim, har dukket opp.

So happy my girls finally got to talk and make peace! #MyFamily #AllLove

Et bilde publisert av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) fredag 22. April. 2016 PDT


Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.