«Endelig er det vår tur! Det føles helt fantastisk, men også litt uvirkelig», skriver bloggeren Julianne Nygård på Instagram torsdag.

Hun er best kjent som bloggeren Pilotfrue.

- Det er helt fantastisk. Vi er i sjokk ennå, det blir som en lykkerus. Det kommer nok til å ta litt tid til før det har sunket inn, sier Julianne til Side2.

«Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så de to herlige strekene lyse mot oss tirsdag kveld ❤❤Etter en lang og god natt søvn tirsdag til onsdag, en dag full av gledestårer, mange hyggelige telefonsamtaler med alle våre nærmeste og 5 tester til, så er jeg sikker... JEG ER GRAVID PÅ ORDENTLIG», skriver hun videre på Instagram.

Også ektemannen Ulrik deler den gode nyheten i sosiale medier:

Det å forberede seg på noke man grugleder seg til e ikkje lett. Spesielt når man har vært i situasjonen tidligere, og friskt i minnet er både tanken og følelsen om kor vondt det var sist. Den utrulig kjipe følelsen av det å være fullstendig hjelpesløs og se den personen man elsker mest falle helt sammen i en akkurat da bunnløs sorg. Eg unner ingen andre å oppleve det. Kvelden 14.02.2017 blei alt ditta og endå meir gløymt. Valentinsdagen har no fått heilt ny betydning for oss ❤ Julianne e gravid og vi skal endelig få ta fatt på rolla som kommande foreldre. Eg klarer ikkje å sette hverken ord eller følelser på kor gla, takknemlig og lykkelig eg e akkurat no. Ditta e heilt enormt. Julianne e spenn klar for å ta imot oppgaven som kjærlig mamma og vandrende matfat/kjøleskap for vår felles nye tilværelse 💫#superwoman @pilotfrue Høsten 2017 skal vise seg å bli tidspunktet kor eg endelig får sjekka at det fyrste av månge regnestykke eg blei forvirra av på skulen i ung alder virkelig stemme 1+1=3 ❤❤❤

Et innlegg delt av Ulrik Kvalheim Nygård (@mrulriknygaard) torsdag 16. Feb.. 2017 PST

Bakgrunn: Pilotfrue om prøverørforsøket: - Det gikk ikke slik vi hadde håpet denne gangen

Julianne forteller til Side2 at hun og Ulrik tok graviditetstest på Valentine's Day, like før de skulle legge seg.

- Ulrik skulle på jobb tidlig dagen etter. Vi var redd testen skulle være negativ, og da ville han jo ikke latt meg være alene. Så vi tok test på kvelden. Vi ble helt svimle da vi så strekene. Man blir helt skjelven, så vi tok en til, og en til, før vi skjønte det.

Da det hadde gått opp for Julianne at de skal bli foreldre, ringte de til de nærmeste i familien.

- Det ble ingen champagne på Valentine, men brus, sier Julianne og ler før hun legger til:

- Det er det største vi har opplevd begge to.

- Trodde ikke jeg skulle ha problemer med å bli gravid

Julianne og Ulrik har vært åpne om at veien til å bli gravid ikke har vært enkel. Hun har skrevet på bloggen sin om at de forsøker å få barn ved hjelp av såkalt prøverørsmetoden.

Paret giftet seg i februar i fjor i et storstilt bryllup i Sverige, og i etterkant fortalte Julianne på bloggen at de forsøkte å bli gravide. Da dette ikke gikk på den vanligste måten, fikk de hjelp via helsevesenet.

PILOTPARET: Julianne og Ulrik har forsøkt å få barn siden de giftet seg i januar.

Julianne har fått beskjed om at hun har et lavere antall egg enn det hennes alder skulle tilsi.

- Jeg ble helt hvit i ansiktet. Det kom som et sjokk og selv om vi ikke har lykkes i prøvingen til nå, så trodde jeg virkelig ikke at jeg som er så ung skulle ha problemer med å bli gravid.

LES også: Pilotfrue (26) : - Jeg skjønner jo nå at det å få barn ikke er en selvfølge

Pilotfrue har også brukt sosiale medier på å oppdatere leserne med ønsket om å bli gravid, og at det har vært tøft. Men i dag kom den gode beskjeden, hun er gravid.

Fått mye støtte fra blogglesere

Åpenheten rundt forsøkene på å bli gravid, ser Julianne på som bare positivt.

- Vi synes det har vært fint og vi har fått mye støtte. Vi har jo opplevd at det ikke gikk veien også, og da fikk vi enromt mye støtte gjennom leserne. Vi har bare gjort oss positive erfaringer gjennom å være åpne. Dette har vært tøft og vanskelig, men det har vært mindre tøft ved å være åpne.

Julianne forteller også at hun har inntrykk av at åpenheten kan ha hjulpet andre.

- Jeg får mailer nesten hver dag av andre par som takker oss for åpenheten, og vi har utvekslet mye erfaringer.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.