(Bulls)

Ny kjekkas klar for «Downton Abbey»

Kjærligheten blomstrer igjen på godset. OBS: Inneholder spoiler.

(SIDE2): Dersom du fortsatt ikke har sett sesong tre av tv-suksessen «Downton Abbey», og har planer om å gjøre det, er du herved advart: Resten av denne artikkelen inneholder informasjon du kanskje bør stå over.

Sesong tre sluttet nemlig med at Lady Mary og Matthew Crawley endelig ble foreldre, og like etterpå mister den nybakte faren livet i en dramatisk bilulykke.

Beiler til Lady Mary
Engasjerte tv-seere bekymret seg for skjebnen til den unge enken, men ifølge seriens skaper Julian Fellowes, blomstrer romantikken igjen for Lady Mary i den neste sesongen av den prisbelønte britiske dramaserien.

- Når sesong fire starter, er det gått seks måneder, og begravelsen er for lengst over, forteller Fellowes til New York Times.

Samtidig dukker en ny beiler opp i lady Marys liv - spilt av kjekkasen Tom Ellis. Ifølge Daily Mirror imponerte 34-åringen alle på audition, og særlig den kvinnelige delen av tilskuerne.

- Han fikk virkelig vist fram ulike sider av seg selv, og han er veldig populær blant de kvinnelige seerne, sier en anonym kilde i produksjonsselskapet ITV til avisen.

Håper på en bedre skjebne
Walisiske Tom Ellis er tidligere kjent fra blant annet «Eastenders» og komiserien «Miranda», men med rollen i «Downton Abbey» kan han også forvente gjennombrudd i USA. Han er gift med skuespillerkollega Tamzin Outhwaite.

Ellis sier han håper at hans rollefigur ikke møter en like tragisk skjebne som Dan Stevens’ Matthew Crawley.

Dan Stevens ønsket selv å forlate serien for å jobbe videre med andre prosjekter, og for ihuga «Downton Abbey»-fans, som har fulgt det kronglete kjærlighetsforholdet mellom Crawley og Lady Mary gjennom tre sesonger, ville en annen utgang enn døden vært umulig når Stevens først ville ut av serien.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN