(Bulls)

Nei, dette er ikke en spøk

Denne undertøyskolleksjonen vekker oppmerksomhet. Se videoklipp!

(SIDE2): Undertøysmerke satser på g-streng og BH for menn.

Kan brukes av alle menn
Motemerket «The HommeMystere» hevder de leverer undertøy av høy kvalitet til menn og her er det ikke bare snakk om vanlige boxershorts.

Med ulike trusevarianter med sløyfer og BHer med feminine mønstre mener det australske merket at deres kolleksjon vil gjøre det enklere for menn å få tak i behagelig undertøy av høy kvalitet.

«Vi bryr oss ikke om du er homofil, hetero, vegetarianer, rebulikaner, eller hvordan du måtte være som person. Alt vi gjør er å designe og produsere attraktivt og luksuriøst undertøy for menn», står det på hjemmesiden til firmaet.

Mannlige modeller viste frem kolleksjonen
Motemerket er ikke nytt, men har den siste tiden fått stor publisitet takket være et videoklipp fra et moteshow på International Fashion Show i Las Vegas som fant sted tidligere denne måneden, skriver Daily Mail.

Her ser man en rekke menn vise frem blant annet matchende BH- og trusesett og tettsittende pysjamaser med polkadott-mønster.

Det er også mulig å se mer av kolleksjonen på hjemmesiden til undertøysmerket der de blant annet ønsker å friste deg med plagg med BH-stropper som ikke faller av skulderen og mannetruser som virkelig holder tingene på plass.

Plaggene bærer navn som «Jungle Fever», «Moulin Rouge» og «Forget-me-not», og antrekkene skal ifølge firmaet være svært så behagelige å ha på seg.

Her ser du et lite utvalg av den mannlige undertøyskolleksjonen:

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN