TENÅRINGEN FLYTTER: Marius Borg Høiby i hageselskapet i Stiftsgården i Trondheim i forbindelse kongeparet 25 år som kongepar torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
TENÅRINGEN FLYTTER: Marius Borg Høiby i hageselskapet i Stiftsgården i Trondheim i forbindelse kongeparet 25 år som kongepar torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix (NTB scanpix)

Marius Høiby flytter til USA med kjæresten

Kronprinsesse Mette-Marits sønn flytter hjemmefra.

(SIDE2): Marius Borg Høiby (19) flytter til USA med kjæresten Linn Helena Nilsen (20), skriver Se og Hør.

Kronprinsessens sønn flytter utenlands over nyttår, og planen er at han skal studere. Ifølge ukebladet reiser han sammen med sin 20 år gamle kjæreste fra Drammen.

Les også Erik Stephansen: Nye tider for Marius og kongefamilien

Slottet ønsker ikke å kommentere flytteplanene overfor Side2 tirsdag.

- Marius Høiby er eksplisitt på at han ikke ønsker omtale i media, utover de få gangene han er med familie på offisielle oppdrag. Jeg har derfor ingen informasjon til dere om hans planer fremover, sier

kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen.

Det har ikke lykkes Side2 å komme i kontakt med Linn Helena Nilsen tirsdag.

Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette-Marit, har funnet tonen med Linn Helena Nilsen (innfelt) fra Drammen.

«Vi bare blir her»

Side2 har tidligere skrevet om forholdet mellom Høiby og Nilsen. I sommer la de to ut flere bilder sammen på sine Instagram-profiler.

På et foto er de angivelig i USA, og Linn Helena skriver: «Vi bare blir her for alltid». Paret er den siste tiden blitt observert sammen ved flere anledninger, men Drammens-jenta ønsket ikke å kommentere forholdet da Nettavisen tok kontakt i juli.

Etter hva Se og Hør erfarer kommer paret til å flytte til Los Angeles. Trolig vil begge studere ved UCLA-universitetet, skriver ukebladet.

Kronprins Haakon har også studert i USA. I 1996 studerte han statsvitenskap ved Universitetet of California i Berkeley. Han tok sin Bachelorgrad i 1999, før han fortsatte å studere ved Universitetet i Oslo.

Les også: Skilles fra milliardæren

Deler søte bilder

Nilsen kommer fra en velrennomert og styrtrik familie i Drammen. Ligningstallene for 2014 viser at 20-åringen hadde en formue på over fem millioner kroner, mens inntekten var på like over 80.000 kroner.

Selv om 20-åringen har ytret at hun ikke ønsker oppmerksomhet rundt forholdet, oppdaterer hun stadig med kjærestebilder på Instagram. Etter at saken ble kjent i dag, har både Høiby og Nilsen satt kontoene sine til «privat».

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.