Anna Rasmussen er klar for sesong 6 av Bloggerne.
Anna Rasmussen er klar for sesong 6 av Bloggerne. Foto: Paul Weaver (NA Bilder)

MammaTilMichelle: - Det blir selvfølgelig skummelt å dele noe så privat

Anna Rasmussen sier hun viser nye sider av seg selv i «Bloggerne». Se nye klipp fra serien her.

- Det har vært veldig gøy å spille inn den nye sesongen, og det blir noe helt nytt, i og med at jeg deler en graviditet og fødsel, sier Anna Rasmussen til Side2.

Vi møter Norges største blogger, «MammaTilMichelle» på presselunsj i Oslo, i forbindelse med den nye sesongen av TV 2-serien «Bloggerne». Hun har på seg rosa jakka, svarte jeans og grå caps - datteren Michelle (5) er kliss likt kledd.

Les også: Disse er med i nye «Bloggerne»

- Jeg syns det er så kult at hun er blitt gammel nok til å kle seg opp i samme tøy som meg, sier Anna Rasmussen på bloggen. Hun kom i matchende klær som datteren Michelle på presselunsjen i Oslo torsdag.

Viser fødselen til Lucas

MammaTilMichelle har delt mye av livet sitt i Bloggerne tidligere, likevel er hun ekstra spent på denne sesongen:

- Jeg gruer meg til å vise fødselen. Det er fordi det er så personlig, og en stor happening i livet mitt. Men jeg føler likevel jeg må dele det. Det er gøy, men selvfølgelig skummelt å dele noe så privat.

Anna er mamma til Michelle og William, og i oktober i fjor ble hun og kjæresten Jan Lossius foreldre til Lucas. Det er denne graviditeten seerne får følge i TV-serien som har premiere mandag.

Viste kjærlightessorgen på TV

Tidligere har man blant annet kunnet se at Anna prøvde å bo på Kypros, og også hvor turbulent livet hennes var da hun prøvde å opprettholde forholdet til Williams pappa, Mathijis.

- Jeg skulle ønske jeg ikke hadde så sterke følelser for en fyr som egentlig ikke bryr seg. Men jeg kan ikke akkurat velge hvem jeg har følelser for, sa Anna i sesong fire av «Bloggerne», og siktet til ekskjæresten Mathjis Soek, som er faren til hennes sønn William.

Når det nå er klart for sesong 6, blir det mindre drama, mener Anna.

- Det blir en roligere sesong og mer stabilt, sier hun og fortsetter:

- Også er det veldig deilig å ha med kjæresten. Det var en del drama i sesong fem, da var jo Jan med. Men Jan har ennå ikke sett den sesongen, så nå gleder jeg meg til å se serien sammen med han, i armkroken hans i sofaen - med god samvittighet.

Bloggerne har premiere mandag 20. februar på TV 2 livsstil klokken 21:30.Her kan du se klipp fra tidligere sesonger av Bloggerne:

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.