BLOGG SHOUT Elskerdegevig: Trenger å skrike (0)
Foto: Getty Images (Getty Images)

Kobles til satanistisk sexsekt

Peaches Geldof skal ikke være eneste kjendis som har latt seg friste.

(SIDE2): Peaches Geldof er kjent for sin rebelske oppførsel, og nå knyttes hun til en satanistisk sexsekt. Den 24 år gamle sosietetsjenta, skal ifølge Daily Mail, ha delt sitt religiøse syn med sine fans på Twitter, men det var først etter at Peaches ble observert med en tatovering med det som minner om påskriften OTO at media har begynt å skrive om det.

Det er Ordo Templi Orientis, også kjent som OTO, Peaches skal være tilhenger av.

Den 24 år gamle, gravide, ettbarnsmammaen skal også ha tatovert et hjerte med OTO på armen sin, og av bildet til venstre kan man se hjerte britiske medier sikter til.

Sadomasochistisk sex
Det er Aleister Crowley, født i 1875, som grunnla OTO.

Mannen, fra en høytstående britisk familie, skal ha kledd seg ut som «The Great Beast 666» og dyrket den mørke siden. Crowley, som gikk bort i 1947, skal ha hatt sadomasochistisk sex med både menn og kvinner, samt brukt flere ulike narkotiske stoffer, som for eksempel opium, kokain og heroin.

Den britiske lederen for sekten, John Bonner, skal til Daily Mail ha uttalt at sekten er for spesielt interesserte og at det kun finnes noen hundre medlemmer i Storbritannia og noen tusen i USA.

- Du kan på en måte kalle oss en sexsekt fordi vi anerkjenner, aksepterer og dyrker hele prosessen som går mot å gjøre håndgripelig det som før var uhåndgripelig, skal han ha uttalt til den britiske avisen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gjør som du selv vil
Crowleys motto skal ha vært «gjør som du selv vil», og det skal ifølge Daily Mail være denne frie tankegangen som har fristet flere kjendiser til å flørte med sekten.

Geldof er nemlig ikke alene om å støtte opp mot OTO. Både Led Zeppelins Jimmy Page og rapperen Jay-Z skal visstnok være involvert i OTO.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN