Klarer han flere enn deg?

Liten baby gjør pull-ups. Utrolig!

(SIDE2): Ti måneder gamle Jonas slet med å se filmen «Jungelboken» som ble avspilt på dataen som stod høyt oppe på bordet.

Når ikke opp
Kledd i bare en liten bleie holder han seg derfor fast i kanten av bordet, og drar seg opp for å få en liten sniktitt av filmen.

Han klarer ikke å flytte den store stolen ved siden av seg, så han fortsetter å forsøke å dra seg selv opp for å få se filmen.

- Min sønn Jonas på 9-10 måneder forsøker å gjøre chin-ups så han kommer nærmere dataskjermen. Han tror han klarer å dra seg opp på pulten. Litt usikker om dette er et tegn på at vi burde få oss en ordentlig TV, eller om han bare ville ha forsøkt å klatre opp på den og?, skriver en av foreldrene under videoen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er tydelig at denne pappaen har skjønt hva som skal til å for å få barna til å trene: tegnefilmer, skriver Digital Journal.

Videoen har blitt sett rundt 477.000 ganger. Noen av seerne synes babyen er søt, og blir imponert over hva den lille knerten klarer.

- Det er et pinlig øyeblikk når du innser at en baby er sterkere enn deg, spesielt når man er 14 år eldre, skriver en.

- Den babyen er helt utrolig søt og fokusert på det som skjer på skjermen. Fortsett å filmen ham, han er utrolig søtt, og vil nok holde foreldrene sine på tærne. Det er ikke noe i veien med ham: Han er sterk, smart og bestemt. Han forsøker å flytte stolen, og det tyder på at han ønsker å fikse problemet selv. Han verken gråter eller syter for å bli løftet opp for å se, skriver en annen.

- Stakkars
Andre er ikke like imponerte.

- Stakkars baby. Han vil jo bare se på tegnefilmen, hvorfor ville noen fått en baby til å trygle? Han prøver å flytte stolen, men går så tilbake og drar seg selv opp igjen. Han får sikkert ikke sove i samme rom som dere en gang, skriver en.

- Jeg synes synd på ham, skriver en annen.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN