BLOGG SHOUT Dreamforreal: Reality-show (0)

Her settes Fredrik Skavlan ut av sexspørsmål

Skuespiller Sofia Helin setter programlederen på plass. Med et lurt smil.

(SIDE2): - Du er prestefrue. Har det noen praktisk betydning for ditt liv? Spør programleder Fredrik Skavlan (48) i kveldens sesongfinale av «Skavlan».

Programmet sendes på NRK fredag kveld, men ble spilt inn tidligere denne uken.

- Du mener om det har endret vårt sexliv? Repliserer Sofia Helin (43) med et lurt smil.

- Nei, det var ikke det … ikke i mine tanker, svarer Skavlan og ler.

Tidligere i dag ble det kjent at da sesongpremieren av Fredrik Skavlan ble spilt inn denne uken, hadde TV-verten en programleder-stand-in. I tilfelle fødselen til Marie Bonnevie (41) skulle skje like før innspillingen av «Skavlan».

Skuespillerne Sofia Helin og Reuben Sallmander ankommer gallapremieren i Malmö i forbindelse med tredje sesong av TV-serien Broen.

Saga har bergtatt alle

Svenske Sofia Margareta Götschenhjelm Helin er en av gjestene i talkshowet i kveld. Hun er kjent for blant annet «Masjävlar» og «Arn». Her hjemme er hun blitt et kjent ansikt for sin rolle som Saga Norèn i den dansk-svenske kriminalserien «Broen».

Foruten at det snakkes om at Helin snart er tilbake med tredje sesong som etterforskeren Saga, er de innom privatlivet hennes. Det er nettopp her samtalen kommer opp om hennes ekteskap med den svenske presten og tidligere skuespilleren Daniel Götschenhjelm.

Helin sier at mange tror at prestefrue og prestemann ikke får ha noe sexliv. Samtidig må hun påpeke at selv om hun er gift med en prest kan hun si og mene akkurat det hun vil.

Se videoklippet øverst i artikkelen.

Snart sesong 3 av Broen

«Broen» kom ut i 2011 i Sverige, og ble raskt en stor suksess både i Danmark, Sverige og her hjemme. Helin spiller etterforskeren Saga Noren, og samarbeider med politikollega Martin Rohde (Kim Bodnia).

De må sammen utrede etterforskningen på en seriemorder etter at et lik ble dumpet mitt på Öresundsbron, mellom Sverige og Danmark.

Nå er det snart klart for sesong tre av serien.

Foto fra 2011 av Sofia Helin og den danske skuespilleren Kim Bodnia.

Store personligheter

Når det i kveld, fredag, er klart for nok en sesong av «Skavlan» på NRK, blir det med en rekke kjente personligheter i stolene. Artisten og den politiske aktivist Bob Geldof er på plass og snakker om flyktningkrisen, og sier blant annet at han vil la en flyktningfamilie bo hjemme hos seg selv.

I tillegg kommer fredsprisvinner Kofi Annan og Kristin Enmark. Hun ble tatt som gissel i et av tidenes mest kjente bankran, på Norrmalstorg i Stockholm, der hun i seks døgn satt innesperret i et mørkt hvelv. På en måte kvinnen bak det såkalte «Stockholmssyndromet» - hun forteller nå sin versjon i en ny bok.

Skavlan sendes på NRK1 klokken 21.25.

Ble du engasjert av denne saken? Lik oss på Facebook for å bli tipset om flere lignende saker!

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN