Her er alle deltakerne i Paradise Hotel 2017

Kevin innrømmer at han lett dolker andre i ryggen, Alexander er glad i eldre damer, og Andrea skal vinne. Her er Paradise Hotel-deltakerne.

ENDELIG! 👏👏👏

I dag, mandag, slippes deltakerne i TV3-serien Paradise Hotel. I år stiller blant annet en svenske, datteren til en tidligere landslagspiller på hotellet, og vi har allerede avslørt at blogger-og Instagram-profilen Sophie Vågsæter (24) er med.

Om kun to uker er det premiere på årets gøyeste realityshow. Mandag 13.mars starter Pærra for i år.

Les også: Dette er all gossip vi vet om Paradise Hotel 2017

I første omgang er det fem jenter og ti gutter som sjekker inn på hotellet. Reglene er de samme, hvis du ikke har en partner på parseremonien på torsdagen, må du sjekke ut av hotellet (og det blir seff mye festing, skandaler, flørting og allianser).

Vi trenger vel ikke gjøre mer nå enn å kjøre i gang - HER er deltakerne i årets Paradise Hotel! 

SOPHIE VÅGSÆTHER

24 år fra Stranda

Sunnmørsjenta Sophie markerte seg på kartet og Instagram da hun dater Manchester United-stjernen Antonio Valencia. Sophie beskriver seg selv som gal og irriterende, men også morsom og ikke minst guttegal. Nå sjekker hun inn på Paradise Hotel, klar for å diskutere med alt og alle.


ANDREA SVEINSDOTTIR

21 år fra Larvik

Med Sara fra sesong syv som forbilde, er sprudlende og journalistikk-studerende Andrea med på Paradise Hotel for å vinne. Hun faller, ifølge seg selv, lett for gutter, men har selvkontroll og er flink til å overtale. Det gjenstår å se når kofferten er pakket ut og spillet starter. Andrea drømmer om å bli sportsanker på TV 2, og har det siste året lagt om til en sunnere livsstil.


SOFIE NILSEN

21 år, fra Tønsberg

Sofie er med for opplevelsens skyld, og har en ambisjon om å være ærlig med alle. Hun jobber til daglig i hjemmetjenesten og beskriver seg selv som utadvendt, spontan og åpen, men kan også være dømmende. Sofie tror en innsjekk på Paradise Hotel vil utfordre henne på mange måter, en utfordring hun er klar til å ta.MARTINE JOHANSEN

20 år, fra Bodø

Martine skal vinne Paradise Hotel, ifølge henne selv. Datteren til tidligere landslagspiller i fotball, Stig Johansen er ikke redd for å si ifra høylytt, og dropper sjelden en god diskusjon. Hun kan være iskald, og tar ikke fem øre for å sette seg selv først - en hensiktsmessig egenskap skal vi tro spillet på Paradise Hotel.


REBECCA FORSBÆCK

23 år, fra Pitea, Sverige

Med et motto ala YOLO, er svenske Rebecka med på Paradise Hotel både for å vinne og ha det gøy. Om dette er forenlig gjenstår å se. Uansett er Rebecka en glad og utadvendt jente med klare meninger. "Å være seg selv"er strategien for finalebilletten, og har som mål å skaffe seg en trofast og sterk partner - men ikke like sterk som seg selv. Hun flyttet nettopp tilbake til Sverige etter tre år i Trondheim - nå står Mexico for tur.


HÅKON GULLA PEDERSEN

20 år, fra Larvik

Omgjengelige Håkon er en veldig dårlig taper, så han går all-in for å vinne Paradise Hotel 2017. Han er ifølge seg selv en sjalu type, og kan til tider være altfor ærlig. Drømmedama er Astrid S, og Håkon elsker å bade med både duftlys og lav, klassisk musikk i bakgrunnen.


KEVIN RENE GUSTAVSSON

21 år, fra Stord

Kevin er dønn ærlig når det trengs, og ikke ærlig når det ikke trengs. Aktiv type, med mål om å tatovere hele kroppen. Han er med på Paradise Hotel for å komme på TV, blir kjent med nye mennesker og for opplevelsen. Kevin tar ikke fem øre for dolke andre deltakere i ryggen, og vil fortløpende vurdere hvilken allianse som er den sterkeste. Der skal Kevin inn, nemlig.


ALEXANDER SÆTERSTØL

20 år, fra Bergen

Alexander er ifølge seg selv en ung Jim Carrey. Han er med andre ord glad i å fleipe med andre - dog på en hyggelig måte. Elsker jenter, og all oppmerksomhet han får fra det motsatte kjønn. Han er imidlertid mest glad i eldre damer. De vet hva de er ute etter, ifølge Alexander. Blir jentene på Paradise Hotel for barnslige for Alexander, eller vil han treffe sjelevennen?


GRUNDE MYHRER

20 år, fra Oslo

Østkantgutten Grunde er tidligere svømmer, og har åpenbart et stort konkurranseinstinkt. Ludo, yatzi, Paradis Hotel - Grunde MÅ vinne uansett. Han foretrekker intellektuelle jenter - utseendet kommer først i andre rekke for paramedic-studenten. Grunde skal vinne Paradise Hotel, og taktikken er krystallklar: Å spille et skjult spill.


MORTEN MONSEN BOTTEN

20 år, fra Bodø

Selverklært leder, førstedivisjonsspiller i futsall og vordende politihøyskolestudent - Morten er med på Paradise Hotel for å sette nordlendinger på kartet. Han er talefør og får haugevis med oppmerksomhet fra damer - til tross for at folk lett kan irritere seg over ham. Morten skal vinne hele greia ved å være manipulerende. Han har nemlig en egen evne til å lese mennesker og vinne deres tillit.


JOACHIM SOLVANG

26 år, fra Fredrikstad

Joachim er brannmann, og er åpenbart en medmenneskelig type. Han er faktisk så medmenneskelig at han har fått kallenavnet TK (red.anm: Tinderkongen). "Kåtskapen står høyt i kurs", ifølge ham selv. Han er en idrettsgutt med stort konkurranseinstinkt, og vil sjarmere seg inn hos alle for å vinne spillet.


JONAS ANDRESEN

22 år, fra Tromsø

Selvsikker type fra det iskalde nord. Er eventyrlysten og sier aldri nei til en fest. Eller to. Vordende eiendomsmegler Jonas sier han vil unngå å legge seg på en kynisk spillestil - han ønsker seg jo tross alt venner - ikke fiender. Han skal forsøke å vise seg fram, og å være så alfa at ingen andre kan kødde med ham.


MATHIAS HAUGSDAL

22 år, Bærum

Mathias er en naturlig alfa, og fant seg selv i militæret. Etter førstegangstjenesten har han levd livet. Gutter anser Mathias som en trussel på grunn av hans naturlige jentetekke. HAn elsker å treffe nye mennesker og skal vinne ved å opparbeide seg tillit for deretter å misbruke tilliten til sin fordel.


MARCUS BORGER

22 år, fra Skiptvet

Politisk aktiv og venstreorienterte Marcus tar ofte lederrollen og er glad i en god diskusjon. At andre gutter seg opp til ham og at jenter er gale etter ham forakter han heller ikke. Han kan imidlertid ikke ha en dame som ser på The Kardashians. Marcus er med andre ord kresen på damer. Målet er selvsagt å vinne Paradise Hotel.


PETTER SJURSETH BERG

20 år, fra Asker

Petter er med for å vinne, og sier han sannsynligvis vil bli husket for sitt opphold på Paradise Hotel. Det kan fort stemme, for Petter er en morsom og utadvendt type. Han er på rekrutteringslaget i snowboard og er veldig bevisst på å kjøre sitt eget løp. Han er heller ikke redd for å dolke hotellgjester i ryggen - en egenskap som kom godt med i Mexico.Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.