KRONPRINS FREDERIK ble filmet i nær samtale med en blondine på diskotek.
KRONPRINS FREDERIK ble filmet i nær samtale med en blondine på diskotek. Foto: Scanpix/Se og Hør faksimile

Filmet full kronprins

Nå jakter nattklubben på den som smugfilmet den danske kronprinsen.

(SIDE2): Nattklubben Simons jakter nå på den som i helgen smugfilmet en full kronprins Frederik som svingte seg med en ukjent blondine på favorittnattklubben, skriver den danske avisen B.T. Videosnutten er solgt eller videreformidlet til dansk Se og Hør, som har lagt den ut på sitt nettsted (klikk her for å se snutten) .

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

På videoen ser man den danske tronarvingen danse rundt med en drink i den ene hånden og en ukjent blondine i den andre.

- Vi prøver nå å spore opp den gjesten som filmet kronprinsen. Vedkommende er ikke lenger velkommen her, sier Simon Lennet, som eier nattklubben.

Forbud mot filming
Det er filmforbud på den eksklusive nattklubben, og forbudet gjelder også for mobilkamera. I tillegg pleier klubben granske gjestelistene for å oppspore journalister for å unngå oppslag som det som nå rammet Frederik.

- Det skal være mulig for alle, også kronprinsen, å ta seg en tur på byen uten å havne på forsiden av Se og Hør, sier Lennet. Nattklubbeieren kommenterer ukebladets påstand om at kronprinsen er snydens, med at det ikke er uvanlig å bli full når man er ute på byen.

Dagen før dåpen
Simon Lennet sier han ergrer seg over episoden, som får klubben til å fremstå som uprofesjonell, og uten oversikt over sine gjester. Han synes også synd på Frederik, men tror ikke kronprinsen velger bort klubben i fremtiden. Nattklubbeieren har ingen formening om hvem den dansende blondinen er.

- Vi har 600 gjester. Halvparten av dem er blondiner.

Videosnutten offentliggjøres dagen før det danske kronprinsparet skal døpe sine tvillingbarn. Dåpen finner sted i Holmen kirke torsdag ettermiddag.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN