SCREAM QUEENS kan kanskje se ut som en tenåringsserie med rosakledde ungjenter, men har en skrudd handling som dreier seg rundt 15 mord. Ett mord for hver episode.
SCREAM QUEENS kan kanskje se ut som en tenåringsserie med rosakledde ungjenter, men har en skrudd handling som dreier seg rundt 15 mord. Ett mord for hver episode. Foto: Skjermdump YouTube

Den nye TV-serien «Scream Queens» spås å bli det nye store

Har en hel drøss av kjente navn på rollelista.

(SIDE2): Ryan Murphy, mannen som står bak «American Horror Story», «Glee» og «Nip/Tuck», er nå aktuell med et nytt prosjekt, «Scream Queens».

Og rollelisten er definitivt kjendistung. Vi kan nevne Emma Roberts, Abigail Breslin, Ariana Grande, Lea Michelle, Skylar Samuels, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis  og Nick Jonas.

Serien sendes på CBS, og vil i sin første sesong inkludere 15 episoder. I serien følger vi en gjeng Kappa Kappa Tau, hvor de mest populære jentene går under kallenavnet Chanels, etter Emma Roberts karakter Chanel.

Og mens klærne er rosa, så er handlingen skrudd. Så her vil det være noe for både de som savner «Glee», og for de som savner «American Horror Story».

Se traileren her:

I hver eneste episode vil noen bli drept, og man får utover sesongen hint om hvem morderen kan være.

Cosmopolitan og MTV skriver at vi alle bør glede oss til første episode.

Selv om flere av stjernene kanskje får serien til å virke som en «tween»-serie, så kan Murphy forsikre om at dét er den ikke.

Emma Roberts spiller hovedrollen Chanel. Her sammen med Breslin.
Abigail Breslin (t.h.), som kanskje fortsatt er best kjent fra Little Miss Sunshine, og Ariana Grande (t.v.) har roller i serien.


- Man vil få se en rekke kjærlighetstriangler, og mye sex, sa han.

- Nick Jonas var morsom, fordi han spiller en rolle som er svært ulik seg. Det jeg kan si om hans karakter er at han ikke er den han later til å være. Han har en mørk side ved seg, som kommer frem i episodene.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN