Demi Lovato - dronningen av sjekking på Instagram. Hun gjorde i alle fall et særdeles tappert forsøk på å fange Henry Cavills oppmerksomhet.
Demi Lovato - dronningen av sjekking på Instagram. Hun gjorde i alle fall et særdeles tappert forsøk på å fange Henry Cavills oppmerksomhet. Foto: Pa Photos

Demi Lovato forsøkte å sjekke opp Henry Cavill på Instagram og Twitter elsket det

*Noterer ned Demis moderne vri på sjekking*

🚨Frem med notatblokken, folkens! I dag skal vi lære oss hvordan vi blir like rå til å sjekke opp kjekkaser på Instagram!🚨

I ny og ne dukker det opp en kjekkas på Instagram som får hjertet til å banke litt ekstra hardt. Man sjekker gjerne om det er grønt lys hos den utvalgte karen før man går berserk på liker-knappen. 

Les også: Ville du gått på disse sjekkereplikkene?

Vi er ganske så sikre på at det var slik Demi Lovato (25) tenkte da hun først så skuespiller (og sertifisert superhunk) Henry Cavill (34) på Instagram.

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on Jul 19, 2017 at 5:40am PDT


Henry Cavill har bidratt i DC Comics-universet som Clark Kent's Supermann siden 2013, samt spilt i en rekke andre filmer som har gjort ham til en respektert skuespiller i Hollywood. I følge BBC ble Henry Cavill kåret til verdens mest sexy mann av Glamour, samt at han fikk plass i Empires kåring av The 100 Sexiest Movie Stars i 2013. Vi skjønner virkelig hva Demi driver med 😏

Natt til onsdag la brukeren @imnocrybaby på Twitter merke til at Demi Lovato begynte å følge Henry på Instagram. Helt ufarlig, ikke sant? Fansen var derimot ikke klare for hva som skjedde etterpå.

Etter hvert bestemte Demi for å sette tonen ved å legge ut et spenstig bilde av seg selv med en hvit body og en tynn jakke over skuldrene. Om dette ikke får Henry til å sikle litt ekstra, så vet vi virkelig ingenting 🤔

Les også: Demi Lovato deler sterkt bilde fra tiden med spiseforstyrrelser: - Det er mulig å bli bedre

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jan 29, 2018 at 7:15pm PST


Deretter begynte den ordentlige jobben. Demi hamret løst på like-knappen og endte opp med å like et par bilder av Henry.


Fansen på Twitter kunne holde igjen gleden. De fleste omtalte Demis forsøk på å sjekke opp Henry som inspirerende:


Andre omtalte det som strategisk:


Noen takket Demi for lynrask leksjon i moderne sjekking:


Demis harde arbeid kom ikke for gjeves: Til slutt la Henry merke til Demi, likte et bilde av henne og kommenterte under bildet. Om det er mulig for Demi Lovato - er det sannelig mulig for oss også! 


Ah, kjendiser! De er akkurat som oss! 😍

Les også: Fem ting gutter gjør som betyr at de bare vil ligge med deg

Les også: Hva menn gjør feil når de sjekker damer

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.