FILM: Kanskje du skal skumme gjennom Netflix for gamle klassikere i helgen? Ryan Gosling har i hvert fall mye å bidre med på filmfronten.
FILM: Kanskje du skal skumme gjennom Netflix for gamle klassikere i helgen? Ryan Gosling har i hvert fall mye å bidre med på filmfronten. Foto: Sf Norge

De 5 hotteste bar overkropp-scenene på film

Litt skuffende at Ryan Gosling havner på plass nummer to, men.

(SIDE2):Det er magasinet People som kårer de mest sexy bar overkropp-scenene i filmhistorien.

Vi trenger ikke noen bedre grunn for å skrive om sixpacks og armmuskler -  det er jo snart helg, og tid for å dra fram noen gamle filmklassikere.

Her er lista:

1. Channing Tatum fra Magic Mike.

- Channings muskler er definitivt filmens høydepunkt, skriver People om dramafilmen som kom først i 2012. For oppfølgeren fikk ikke knallkritikker. Men i denne sammenheng handler det ikke om filmens innhold. Tatum topper «baris»-lista. 

 


2.Ryan Gosling i Crazy, stupid love

Komedien kom ut i 2011 og har også Steve Carell (Cal) og Emma Stone (Hannah) på skuespillerlista. Ryan Gosling spiller kjekkasen Jacob som skal hjelpe Cal å komme over en skilsmisse.  Mens det ender med at Cal møter masse damer, roer Jacob seg ned og forelsker seg i den ordenlige Hannah. Men poenget her er at Ryan Gosling får plass nummer to fordi han tar av seg skjorta og gjenskaper «Dirty dancing»-løftet i bar overkropp.

Jacob (RYAN GOSLING) tar med Hannah (EMMA STONE) til huset sitt og forteller om datingtriksene sine.


3. Denzel Washington, The Hurricane

- Boksere har muskler, men få av dem er både kjekke og muskuløse - slik som Washington som Rubin Carter, er magasinets argument for tredjeplassen. Filmen kom i 1999, og baseres på den afroamerikanske bokseren som ble dømt for mord, men mente han var uskyldig. Carter satt over 20 år i fengsel, men ble frigitt på grunn av feil i rettsbehandlingen. Han ble aldri frikjent for drapene.

Denzel Washington i The Hurricane


4. Jamie Dornan, Fifty Shades of grey

Fansen hadde store forventninger til Christian Greys kropp, og Dornan skuffet ikke, mener People. Det gjorde derimot filmen. Side2 ga den kun terningkast to, med tittelen «Det er bevist - kvinner er tjukke i huet!».

Side3 hadde ikke noe bedre å si om filmen, med overskriften «Dette er noe av det kleineste jeg har sett».

Men musklene derimot, er nok til plass fire på denne lista.

Det er filmbilder som dette som tar med Dornan i denne kåringen.

 Brad Pitt, Fight Club

Det er ganske mange år siden Fight Club kom ut (1999), likevel er det en film som kan ses om igjen og om igjen. Vi må jo si at Pitt i en alder av 51 år holder seg utrolig godt, men han hadde virkelig sine øyeblikk i bokseringen på 90-tallet.

Han får 5.plass for sine slåsscener som Tyler Durden.

 


Videre på lista havner: Tylor Lautner i «The Twilight Saga: New Moon», Daniel Craig i «Casino Royale», Zac Efron i «Neighbors», Chris Evans i «Captain America» og Metthew Mcconauhey i «Fool's Gold».

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.