BLOGG SHOUT Dreamforreal: Reality-show (0)
TIL NORGE: Franskmannen gjør to konserter i Norge i sommer.
TIL NORGE: Franskmannen gjør to konserter i Norge i sommer.

David Guetta til Norge

Gjester to byer i sommer.

(SIDE2): David Guetta kommer til Odderøya Live og Bergenhus festning i sommer.

Franskmannen kommer til Kristiansand 6. juli og Bergen 18. august.

«David Guetta er en av verdens største popstjerner. Rolling Stone Magazine har tidligere skrevet at "DJ-er are the new rock stars", og David Guetta har med sine mange hits og samarbeidsprosjekter med andre artister tatt sjangeren elektronisk dansemusikk (EDM) og DJ-ene til et helt ny nivå. Det er den sympatiske franskmannens fortjeneste at EDM er blitt like populært som pop og rock.»

Det skriver arrangøren, Live Nation i sin pressemelding.

David Guetta har tidligere solgt ut Oslo Spektrum, og i fjor sommer spilte han for over 11.000 fans i Vallhall Arena i Oslo.

Guetta ble i 2011 kåret til verdens største DJ, og har altså samarbeidet med en rekke kjente artister - blant annet Rihanna, Black Eyed Peas, Madonna, Avicii, Akon, Usher, Nicki Minaj, Kelly Rowland, will.i.am, Fergie, Estelle, Snoop Dogg, Chris Brown, Lil Wayne og Timbaland.

Han har solgt over tre millioner album og 15 millioner singler, blant de mest kjente er blant annet Titanium med Sia og When Love Takes Over med Kelly Rowland.

«David Guetta legger stor vekt på det visuelle i sine konserter, og vakrere omgivelser er det vanskelig å tenke seg når mørket siger på. Med Guetta på plass på Odderøya Live og ved Bergenhus festning i juli og august er for mange en våt drøm som går i oppfyllelse. Alt ligger til rette for at dette skal bli en feiende flott fest!» fortsetter pressemeldingen.

Billettene til konsertene legges ut for salg torsdag 21. februar klokka 09.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN