BLOGG SHOUT Eemmyp: HEY BABIES (0)
Foto: Privat

Bloggkåringens underdog

- Bloggen «Mammadamen» er damemagasinet jeg selv savner.

(SIDE2): Om under en uke kårer Side2 i samarbeid med Lypsyl Norges mest elskede blogg. Juryen har plukket ut 12 finalister blant 250 nominerte blogger, og nå er det du som skal stemme fram den bloggeren som fortjener tittelen Norges mest elskede blogg og en reise for to til New York.

Se finalistene og stem på din favoritt her.

Vinneren presenteres på Side2 onsdag 9. mars, og i tiden før vil vi gi alle de 12 finalistene muligheten til å holde sin appell på Side2. Hittil har fem bloggere kommet med sin begrunnelse på hvorfor de fortjener å vinne, og nå er det bloggen Mammadamen som står for tur.

Du kan besøke Mammadamen her.

Karianne Gamkinn alias Mammadamen blogger om digitale trender, mote og bøker ispedd personlige refleksjoner omkring samfunn, mammaliv og jobb.

– Kvinner dominerer utviklingen i sosiale medier, leser ofte flere bøker enn menn og kunne gjerne fått mer medieplass i samfunnsdebatter. Samtidig har mange av de samme kvinnene også mer feminine interesser som mote og mammaliv, sier Karianne til Side2.

Kariannes blogg kombinerer disse temaene, og en av målsettingene med bloggen er å vise at du kan være ei oppegående dame, uansett interesser. og

– Mammadamen er vel egentlig det norske damemagasinet jeg selv savner, sier hun.

Blogging er dialog
Karianne er mamma til en liten fyr på to år, seks måneder på vei med nummer to og jobber med digital kommunikasjon og fundraising i Norsk Luftambulanse.

Hun har jobbet som tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver i 13 år. Mammadamen startet hun for å lære mer om sosiale medier og for å holde skrivingen ved like da hun var hjemme i foreldrepermisjon for to år siden.

– Etter hvert forsto jeg at en viktig del av blogging også er dialog og nettverksbygging. Å blogge hadde definitivt ikke vært like gøy uten blogglesernes kommentarer, og samtalene og diskusjonene jeg deltar i både på egen og andres blogger.

Kåringens underdog
Med sin miks av refleksjoner over livet, media, samfunn og trender, og litt «nerdestoff», som det generelt finnes få kvinner som skriver om, når Mammadamen ut til mange, og har lesere i alderen 20 til 60 år.

Sammenlignet med de andre finalistene mener Karianne at hun er kåringens underdog.

– Jeg innser vel innerst inne at jeg ikke har mange nok lesere til å seire. Men hvis nye lesere finner fram til bloggen min, og slik skaper mer dialog i kommentarfeltene, er jeg egentlig uansett strålende fornøyd, avslutter Karianne.

Stem på Mammadamen her.

Se flere bloggappeller her:
Passion 4 Baking
Dagens Outfit
Norske Hemmeligheter
Monique Lund
Anne Elisabeth Larsen

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN