BLOGG SHOUT Detsvartehull: Deltidspappa? (0)
De fleste av oss har gjort det slutt med en kjæreste, eller blitt dumpa. Heldigvis gjøres det stort sett over en fin samtale når man blir eldre.
De fleste av oss har gjort det slutt med en kjæreste, eller blitt dumpa. Heldigvis gjøres det stort sett over en fin samtale når man blir eldre. Foto: Istock

Åtte kjipe historier om hvordan folk ble dumpet

- Jeg kommer alltid til å velge mamma over deg.

Å gjøre det slutt med noen er ikke alltid den letteste avgjørelsen. Man kjenner kanskje på at forholdet ikke går noe vei. Tårer, endeløse forklaringer og følelsen av håpløshet kan oppstå i en slik situasjon. Likevel er det nødvendig å avslutte en relasjon på en riktig måte.

Men hva om man gjør det slutt med eksen sin på de aller kjipeste måtene? Sender man sin mor for å ta den kjipe jobben? Skriver man det med en kalkulator? Eller tar man den feige utveien og ghoster?

Inspirert av denne tråden av Reddit og denne saken av Buzzfeed, har vi satt sammen 8 kjipe historier om hvordan det er å bli dumpet. 

1. «OK»

«Jeg måtte dumpe ekskjæresten min over SMS. Joda, jeg følte meg helt grusom som måtte gjøre det, men jeg fikk aldri noe svar hver gang jeg tekstet han. I meldingen skrev jeg: «Du bryr deg sikkert ikke om meg lenger, men jeg kommer alltid til å bry meg om deg. Likevel må jeg gjøre det slutt. Unnskyld» To sekunder etterpå mottok jeg et upersonlig «OK» tilbake.»

ID, Reddit

2. Hangman med en vri

«Hun slo opp med meg gjennom «Hangman». Setningen som jeg måtte gjette var «Jeg vil være singel». Ord kan ikke dekke hvor mye jeg gråt på vei hjem fra henne.»

DanielSpanjar, Reddit

3. Kunsten å gjøre det slutt - over kalkulator

«Jeg datet en fyr på videregående som jeg likte ganske godt. På vei til en time, kom en venninne av meg gående mot meg med en kalkulator som man kunne skrive på. I følge henne hadde fyren jeg daten skrevet en melding som representerte vår relasjon. Jeg kunne ikke tro det jeg hadde lest. Han gjorde det slutt med meg over en kalkulator. EN KALKULATOR.»

lauram141, Buzzfeed

4. «Han dumpet meg over postkort!»

«Vi hadde datet et par måneder og ting var helt perfekt. En dag sluttet han å svare på meldingene mine og sluttet å ta telefonen. Han fortalte meg at han var midt i en heftig familiedrama og kunne ikke prate. Dette foregikk i flere dager frem til jeg fant ut den virkelige årsaken til hvorfor han ikke ville prate til meg mer: Han ventet på at postkortet som han hadde dumpet meg over skulle komme. Det stemmer. Han dumpet meg over et forbanna postkort!»

Abby, Buzzfeed (Facebook)

Les også: Denne jenta dumpet fyren hun datet ved hjelp av Spotify

5. Kjæresten ghostet meg - to ganger

«Halvannet år inn i forholdet vårt bestemte min eks-kjæreste seg for å ghoste meg. Han kuttet all kommunikasjon uten å forklare hvorfor. To måneder etter bestemte jeg meg for å dra til hjembyen min for å besøke familie. Siden jeg allerede var hjemme, bestemte jeg meg også for å dra til han. Vi møtte opp, pratet og jeg fikk en forklaring på hvorfor ting ble som det ble. Etter hvert bestemte vi oss for å prøve igjen og forholdet var perfekt igjen.

Helt til han ghostet - igjen! Ingen forklaringer, ingen telefonsamtaler, ingen meldinger og ikke noe svar. Teknisk sett er dette ikke en dumpe-historie fordi fyren ikke engang tør å gjøre det slutt med meg.»

Becca, Buzzfeed (Facebook)

6. «Jeg kan ikke tro at han har gjort det slutt med deg!»

«Vi hadde vært sammen i årevis og forholdet var mer eller mindre veldig seriøst. En dag banket moren til eksen min ivrig på ytterdøra. Da jeg åpnet døren opp, gav hun meg en klem mens hun hulket. Jeg skjønte ingenting og rakk ikke å spørre henne hvorfor hun gråt så fælt. I det jeg skulle spørre henne, sa hun: "Jeg kan ikke tro at han gjort det slutt med deg." Men, det hadde han ikke gjort. Moren hans gjorde det slutt for han. Og der stod jeg i pysjen min, forvirret over beskjeden jeg nettopp hadde mottatt.»

laraparker, Buzzfeed

7. «Jeg fikk også vite at han hadde vært utro helt siden starten av graviditeten min»

«Jeg var sammen med min datters far i to år. Han overbeviste meg om å si opp jobben min, fullføre skolen og flytte inn med min daværende svigermor mens vi så etter et nytt hjem. Etter hvert merket jeg at han flyttet gradvis inn med ei jente som han hadde truffet på siden. Hvordan fant jeg dette ut? Joda, jeg fikk låne en hans gamle telefon som tilfeldigvis var koblet til flere sosiale medier. Jeg fikk også vite at han hadde vært utro helt siden starten av graviditeten min.»

carolinavallel, Buzzfeed

8. «Jeg kommer alltid til å velge mamma over deg»

«Han gjorde det slutt med meg to dager etter juleaften. Han sa: "Jeg kommer alltid til å velge mamma over deg". Det er to forbanna år som jeg aldri kommer til å få tilbake.»

emilyb41c, Buzzfeed

Les også: Nordmenn sliter mest med kjærlighetssorg

Les også: Ville du dumpet noen på grunn av dårlig klesstil?

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.