Astrid-Helen Holm overtar som redaktør for Norges største kvinnemagasin på nett, Side2.no.
Astrid-Helen Holm overtar som redaktør for Norges største kvinnemagasin på nett, Side2.no. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Astrid-Helen Holm blir ny Side2-redaktør

- Jeg er veldig gira!

Astrid-Helen Holm (25) er ny redaktør for Norges største kvinnemagasin på nett, Side2.no.

- Supergøy! Jeg er veldig gira. Side2 er en merkevare jeg er stolt av å få kunne jobbe med, sier hun. 

Side2.no har ukentlig 700.000 lesere på mobil og 550.000 på desktop og nettbrett.

- Journalistisk talent

- Astrid-Helen er et stort journalistisk talent, og jeg tror hun kommer til å lage et lesverdig Side2 for alle yngre kvinner, sier Nettavisens sjefredaktør, Gunnar Stavrum.

- Side2 har vært en viktig og stor suksess for Mediehuset Nettavisen, og nå satser vi enda sterkere på å slippe unge kvinner til orde – ikke bare i redaksjonen, men også blant de mange hundre tusen bloggerne på blogg.no.

Blir mer lekent og jentete

I fremtiden vil det være mindre saker på Nettavisens forside, fordi Side2 blir et mer selvstendig magasin, først og fremst rettet mot unge kvinner.

Astrid er med dette klar for å videreføre magasinets verdier, men i en oppdatert form, og vil gjøre Side2 enda mer lekent, jentete og underholdende.

- Nye Side2 skal være «go-to»-nettstedet til unge kvinner som er opptatt av mote, skjønnhet, trening, helse, underholdning og sosiale medier, sier Astrid og påpeker.

- Magasinet skal gi jentene innblikk i hva som skjer i livene til favorittbloggerne deres, like mye som det skal gi dem de aktuelle nyhets- og debattsakene. Vi skal også gi kreativ og morsom input på livsstilstemaene man bryr seg om som ung kvinne i 2016, sier hun. 

Astrid tar over som redaktør etter Vibeke Johnsen, som har vært Side2-redaktør siden februar 2016. Hun går over i ny rolle i Nettavisen.

25-åringen har tidligere jobbet i VG,  NRK og Smaalenenes Avis, men har de to siste årene jobbet i Mediehuset Nettavisen som journalist og vaktsjef. I tillegg blogger hun.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.