Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Spiser så mye at jeg får vondt i magen

Før «Skal vi Danse» brukte denne veldreide damen fint lite tid på trening.

SIDE2: Linni Meister har høyere kjendisstatus enn noensinne takket være hennes strålende innsats på parketten i «Skal vi Danse». Nå jobber hun hardt for å holde vekten oppe mens hun forbrenner kalorier på dansetrening og kvitter seg med feber og hoste.

Danseløve

Den blide jenta stråler av danseglede og engasjement og under lørdagens episode var hun bare ett poeng unna top-score hos alle dommerne. Till tross for en stygg hoste som programleder Kathrine Moholt til og med kommenterte danset Linni seg igjennom TV-ruta og fikk beholde sin plass i den glamorøse dansekonkurransen.

Mye syk

– Jeg har vært ganske mye dårlig siden jeg begynte å trene, men jeg vil liksom ikke snakke så høyt om det for jeg vil ikke ha sympati. Men jeg har hatt feber og hostet og du skulle bare ha sett de klasene jeg harker opp, haha, det er ganske ekkelt! Og det er ikke bare bare å danse med feber, så mye kan jeg si, forteller Linni til Side2.

Ja, bør man egentlig trene så hardt når man ikke er i form?

- Jeg elsker å danse, jeg synes det er så moro. Jeg er ikke en sånn jente som trener mye ellers, max 1 gang i uken. Jeg er en jente som liker å kose meg, og med dansingen koser jeg meg virkelig! sier Linni.

Trener du virkelig ikke mer enn det? Hva er hemmeligheten din da?

– Akkurat nå spiser jeg faktisk så mye at jeg får vondt i magen. Jeg blir jo så tynn av all treningen det er viktig at jeg får i meg riktig og nok mat. Calle sender med bilder av mat han spiser for å inspirere, jeg spiser mye mer enn jeg egentlig orker for å holde tritt! Sier Linni.

Hva slags mat liker du best?

– Jeg spiser gjerne både pizza og godis jeg, men om man er veldig opptatt av å ha en fin kropp så er det klart man må trene og passe på, men jeg gjør egentlig ikke det jeg altså, det har jeg aldri gjort, sier den vevre jenta.

BOXERSHORTS: Linni Meister lager undetøy til menn.

Skryter

Calle er den heldige mannen og profesjonelle danseren som får lov til å svinge den lille damen rundt på dansegulvet hver lørdag. Han skryter fælt av partneren sin som har danset som en helt tross strekk i rumpa, feber, host og helsa litt på halv tolv. Den kjekke svensken skryte ruhemmet av Linni.

– Det er så gøy å danse med Linni, og jeg er imponert over hvordan hun står på selv når hun er syk! sier Calle.

5313

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN