BLOGG SHOUT Eemmyp: HEY BABIES (0)
Foto: Elin Reitan (Side2)

- Man må være litt kynisk

«Amazing Race»-kompisene vil ikke slenge dritt om de andre lagene, men innrømmer at det skjedde mye bak kamera.

GIMLE KINO/(Side2): - Det kan hende jeg kommer med noen gloser til de andre deltakerne, men under kampens hete så tenker man ikke over det man sier. I en slik konkurranse må man være litt kynisk, spesielt når man ligger i toppen, sier Khabat Sarzali til Side2.

Sammen med sin nære venn, Karim Sabeur (26) var de ett av de elleve lagene som kom gjennom nåløyet og fikk være med i det som omtales som Norges mest kostbare TV-produksjoner noensinne.

- Det sa vi ikke
De to kompisene hadde i årevis fulgt med på den amerikanske versjonen av realityserien, og de to legger ikke skjul på at de ble i fyr og flamme da det ble kjent at det skulle lages en norsk utgave av programmet.

Gelden var desto større da de ble innkalt til intervju, men det var imidlertid vanskelig for de to å glede seg over at de hadde blitt valgt ut av de castingansvarlige. De to manglet nemlig førerkort- et krav som de unnlot å fortelle produsentene at de ikke oppfylte.

- Vi hadde ikke lappen, men det sa vi ikke, sier Khabat.

- Vi fikk beskjed om at vi var med i «Amazing Race», men vi kunne ikke glede oss for vi måtte ta lappen så det var utrolig frustrerende å gå og glede seg noe man ikke kunne glede seg til. De siste månedene var nervepirrende, men for oss var de en ekstra motivasjon til å klare oss, sier Karim og legger til at den første etappen i «Amazing Race»-kappløpet var for dem var selve oppkjøringen.

Kun dager før innspillingen av TV 2-realityen startet sikret de begge seg kjørebeviset som gjorde at de kunne begi seg ut på den eventyrlige reisen gjennom mange av verdens land.

- Når vi var med i gamet så var det mest konkurranse. Vi la ikke merker til det rundt oss, det var rett fram og det var bare en ting å gjøre, sier Khabat.

- Turen var helt fantastisk og det å ha sett det på TV i ettertid har vært utrolig morsomt for når vi var med i racet så hadde vi tunnelsyn. Vi så ingenting rundt oss for vi har så mye adrenalin og det har vært moro å kunne se litt tilbake på hva vi har gjort og se det litt fra den andre siden, legger Karim til.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg hadde et problem
De to kompisene har gjennom sesongens første episoder vist at de har svært stort konkurranseinstinkt - og at de er villige til å gi alt for å komme seirende i mål.

- Jeg hadde et problem for jeg er veldig ærlig og sa ting rett ut og jeg var redd det skulle slå tilbake på meg, noe det også gjorde.

- Bak kamera var det mye som skjedde som ikke kommer med, men vi skal ikke slenge dritt om de andre lagene for vi hadde det kjempemorsomt og det var en veldig fin gjeng. Alt som har skjedd er bare fortid og det er en del av leken - det må man bare tåle synes jeg"amazing race"

«Amazing Race» ser du på TV 2 mandager og onsdager kl. 20:00.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN