Foto: TV3 (TV3)

- Ikke så lett å huske kondom

TV3 følger med om det oppstår romantikk, slik at de kan distribuere ekstra kondomer på rommene.

(SIDE2): Forrige uke fikk TV3 mye oppmerksomhet etter at det ble kjent at TV-bilder av to «Paradise Hotel»-deltakere som har sex ville rulle over skjermen.

Les mer om emnet her:

- Denne utviklingen kommer til å fortsette
- Tidligere ville man svart med hysteri
- Kan være uheldig for din seksualitet
Hadde «Paradise»-sex foran de andre hotellgjestene
Disse er sexistiske

Både klipp fra da Ariel Søyland (20) og Sander Johansen Kalstrup (22) har sex foran de andre hotellgjestene, og når de har seg i dusjen, ble vist på skjermen, og i mandagens episode får vi se når de to hopper til køys igjen.

- Jeg har ikke sett klippet selv, og jeg husker ikke alt som skjedde. Men vi hadde en liten fest den dagen, og det ble litt flørting og kyssing, sier Ariel, til Side2.

- Jeg og Sander har en god tone og vi hadde hoppet til køys før, så det var vel enkelt å gjøre det igjen, fortsetter hun.

- Vi fikk beskjed om å bruke kondom
Det at hun har hatt sex i beruset tilstand, har også ført til at Ariel ikke har fulgt de forholdsreglene hun ble bedt om av produksjonsselskapet før hun sjekket inn på hotellet.

- Vi fikk beskjed om å bruke kondom når vi var der inne, men når ting går så fort, er det ikke så lett å huske det, sier Ariel som sikret seg mot uønsket graviditet da hun går på p-piller.

- Er du ikke redd for å få kjønnssykdommer?

- Nei, jeg er ikke redd. Alle ble sjekket før de flyttet inn på hotellet og alle var ren og fin.

Det er over ti år siden Anette og Rodney hadde seg, under dyna, foran TV-kameraene i «Big Brother»-huset, og siden den gang har både sex og nakenhet blitt mer eller mindre naturlige element i flere TV-konsepter.

SE KLIPPET HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

- Jeg hadde forventet meg masse stygge kommentarer
Flere eksperter har uttalt at dette er en trend som kommer til å fortsette, og at folk flest aksepterer både sex og nakenhet mer enn før.

- Folk har vært veldig snille og det er jeg veldig takknemlig for, sier Ariel, om responsen fra TV-publikummet etter at det ble kjent at hun hadde sex på hotellet.

- Jeg hadde forventet masse stygge kommentarer, meg jeg er overlykkelig over at responsen har vært som den har vært. Folk har vært fantastisk snille og ikke dømt meg. Det virker som om folk tar det for det som det er.

- Opp til hver enkelt deltager selv
Informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum, opplyser om at deltagerne får utdelt kondomer under oppholdet på skandalehotellet.

- Deltakerne har til enhver tid tilgang til nødvendige artikler, deriblant kondomer. Produksjonen har også et åpent øye for om det oppstår romantikk, slik at vi kan distribuere ekstra kondomer på rommene, sier hun, til Side2.

Hun sier videre at det er opp til hver enket deltager om de beskytter seg eller ikke under sex.

- Produksjonen har tatt grundige forholdsregler, som å sørge for at deltakerne får en helsesjekk før de sjekker inn på hotellet og at de har tilgang til kondomer. Ut over det er det opp til deltakerne selv hvordan de ønsker å gå frem i slike situasjoner, sier Vee Hanum.

Fremstår ikke deltagerne som dårlige forbilder når de har ubeskyttet sex inne på hotellet?

- Jeg kjøper ikke premisset for spørsmålet all den tid det som regel ikke fremkommer i programmet om deltakerne beskytter seg eller ikke. Dermed kan deltakerne heller ikke fremstå som verken dårlige eller gode forbilder på dette området, svarer Vee Hanum.

Side2 har vært i kontakt med Sander Kalstrup Johansen som ikke ønsker å kommentere hendelsen.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag kl. 21:30.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN