BLOGG SHOUT Eemmyp: HEY BABIES (0)

- Det er tragisk

- Jeg føler vi tar konkurransen mer seriøst i vårt konsept, sier TV2 om sin satsing på stupe-TV. Se klipp her!

(SIDE2): Lørdag hadde den britiske versjonen av stupe-TV, realityserien hvor kjendiser konkurrerer i stup, premiere på iTV. Dommen etter første sending er intet mindre enn nedslående - både blant TV-publikummet og pressen.

- Av og til kommer det et program på TV som er så utrolig forferdelig, som får deg til å krympe deg så mye sammen, at du bare kan se på det gjennom fingrene, og når det hele er over, oppdager du at du spør deg selv om det virkelig skjedde eller om du bare drømte det, skriver Daily Mail,om programmet som har fått navnet Splash!.

- Haha
Også på Twitter raser debatten, og de fleste kommentarene er svært negativt vinklet:

«Haha dette er faktisk det dummeste programmet noensinne», skriver en Twitter bruker.

«Det må være det verste programmet noensinne #splash Den som godkjente dette burde ikke jobbe i TV lenger. Hvem er det rettet mot?», skriver en annen.

«Programmet er tragisk!», ytrer en Twitter-bruker.

SE FLERE KLIPP FRA PROGRAMMET HER:(Artikkelen fortsetter under klippet)

- Vil bli morsom underholdning
Her i Norge er det TV2 som har sikret seg rettighetene til Stupe-TV, og kanalen har valgt å kalle programmet «Skal vi stupe».

Til tross for den krasse kritikken i England, er ikke kanalen videre bekymret for at deres versjon av programmet vil bli mottatt på samme vis som i Storbritannia, og presseansvarlig for «Skal vi stupe», Alex Iversen, synes det er vanskelig å skulle sammenligne de to konseptene.

- Splash! er et helt annet konsept enn «Skal vi stupe», sier han, til Side2.

Han kjenner ikke til den britiske versjonen i detalj, men han trekker fram noen klare forskjeller som utvilsomt gjør at det norske programmet differensierer seg noe fra den britiske versjonen.

- Det som er forskjellig er blant annet at i vårt program så blir våre deltakere trent av ulike svømmeinstruktører, som forøvrig er noen av de fremste på svømming i landet. Jeg føler derfor vi tar konkurransen mer seriøst, og at det vil bli morsom underholdning.

25 prosent markedsandel
TVNorge hadde i utgangspunktet også planer om å lansere et lignende program, men valgte til slutt å avbryte satsingen på dette formatet. Bare tiden vil vise om TV2 vil lykkes med konseptet, men med 5, 5 millioner seere på premieredagen på iTV har britisk presse vært noe delt i sin dom om Splash! er noe kommersiell suksess.

- Splash! hadde 5.5 millioner seere og det er 25 prosent markedsandel. I britisk TV er dette et veldig høyt tall, sier Iversen.

- Spente og tente
Kjendisene som har takket ja til å kaste seg utfor stupebrettet i «Skal vi stupe» er Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, de tidligere fotballspillerne «Mini» Jakobsen og Roar Strand, danserne Nadya Khamitskaya og Alexandra Kakurina, padlerekteparet Eirik og Mira Verås Larsen, artist Alexandra Joner og tidligere turner Espen Jansen, «Kon-Tiki»-skuespillerne Odd-Magnus Williamson og Tobias Santelmann samt TV-snekker Otto Robsahm, som stuper med Lars Erik Blokkhus.

Deltakerne befinner seg for øyeblikket i Pirbadet, hvor de holder på med oppkjøringen til programpremiere 27. januar.

- Deltakerne er spente og tente på å komme i gang, sier Iversen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Måtte påminnes om hvem de er
I den britiske versjonen av programmet er det Jake Canuso, Omid Djalili, Helen Lederer, Jade Ewen og Jenni Falconer.

Selv for britene er ikke dette akkurat kjendiser som folk generelt kjenner til. Kanalen har imidlertid fått med seg en profesjonell svømmer på laget for personen som trener opp kjendisene er intet mindre enn den Olympiske bronsjevinneren Tom Daley.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN