(TV 3)

- De var rasende på meg

Lagkameratene sendte Elisabeth hjem etter isrådet.

(SIDE2): I det femte isrådet var det Elisabeth Nielsen (38) som ble sendt hjem av sine lagkamerater.

- Det var ikke noe trivelig og absolutt ikke noe jeg hadde lyst til, sier Elisabeth til Side2.

- Herregud, så forbannet jeg ble
Etter å ha tapt Robinsonkampen, hvor Ørjan Danielsen valgte å gå for en immunitet i stedet for å hjelpe laget sitt med å vinne, måtte realitydeltakerne igjen stille til isråd.

- Jeg ble ikke overrasket over at det ble meg som ble sendt hjem for det var allianser i laget så det var ganske soleklart at det var meg som ville gå ut. Jeg hadde en allianse med Renate, men hun trakk seg i siste øyeblikk, sier Elisabeth.

- Vi ville ha ut Ørjan, men siden han gikk etter immuniteten så gikk ikke det.

Hun er mektig irritert over at hennes lagkamerat gikk for det svært egoistiske valget.

- Herregud, så forbannet jeg ble. Jeg visste at jeg trengte den, men at jeg ikke hadde en sjanse for jeg kom til å bli holdt igjen av de andre.

- Hadde vi hatt en til som hadde vært med å dyttet så hadde vi kanskje sluppet å stille til isråd og jeg hadde ikke blitt stemt hjem, fortsetter Elisabeth og refererer til den store kulen som de to lagene måtte forsøke å få over målstreken under konkurransen.

Hun føler seg derimot ikke dolket i ryggen.

- Det er et spill og det var noe jeg måtte si mange ganger til de andre Robinson-deltakerne - at det var et spill. Så jeg var ikke overrasket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg vat godt likt
Det at Elisabeth ble valgt til å være med det andre laget når de skulle fråtse i gatekjøkkenmat, som en del av en premie etter en kappestrid de hadde vunnet, skapte dårlig stemning i gruppa. Hun tror imidlertid ikke det hadde noen innvirkning på at hun ble sendt hjem.

- Jeg var godt likt på det andre laget, og i mitt eget, og det visste de. Jeg løy og overdrev om hva vi hadde fått servert, men det gjorde jeg for å terge. Ørjan og Lucas ble skikkelig sinte på meg for jeg sa at vi hadde fått alt det de drømte om å spise.

- På kvelden da vi lå i telte fortalte jeg dem at det v bare var løgn. De ble rasene på meg.

Hun innser i ettertid at det var ting hun kunne gjort annerledes for å bli lengre.

- Ja, det var ting jeg kunne gjort, men jeg skjønte for sent at det var skapt en allianse.

«Robinsonekspedisjonen vinter» ser du på TV 3 søndager kl. 21:30.

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus
Les også