SOMMERLIG LOOK: Skjønnhetsprofil Agnes Lovise Hagen viser deg hvordan du blir sommerfestens midtpunkt.
SOMMERLIG LOOK: Skjønnhetsprofil Agnes Lovise Hagen viser deg hvordan du blir sommerfestens midtpunkt. Foto: Agnes Lovise Hagen (Det Nye)

Slik får du den ultimate sommerfestlooken

Glødende hud og bronzy øyne er må-ha til årets sommerfest. Kjører du i tillegg på med knallrosa lepper vil du virkelig sette prikken over i-en!

Skjønnhetsprofil Agnes Lovise Hagen viser deg, steg for steg, hvordan du blir sommerfestens midtpunkt med en nydelig, glødende sminkelook. 

Les også: Slik legger du en romantisk makeuplook inspirert av catwalken

1. Start med å legge en primer tilpasset huden din. Jobb deretter en farget dagkrem eller BB-krem inn i huden med en fuktig svamp for å jevne ut hudtonen.


2. Bruk eventuelt en concealer. Om du føler at du trenger mer dekk, kan du bruke en concealer som matcher BB-kremen på de områdene. Bruk også gjerne en lysnende concealer for å highlighte og gi glød.


3. For at sminken skal holde seg på plass, er det lurt å legge et lett lag med pudder i hele ansiktet.


4. En bronzer vil gi tilbake form, farge og glød til fjeset ditt. Legg den i kanten av ansiktet for å forme, og dra restene på kosten over sentrum av ansiktet for en solkysset look.

Les også: Rihanna slapp en sminkevideo, og fansen kunne ikke få nok av den


5. Legg så en frisk blush på eplekinnene og dus kantene godt ut. Om du vil ha litt ekstra glød er det nydelig med en highlighter på toppen av kinnbeina, i amorbuen og på nesetuppen.


6. Øyelooken er superenkel. Bruk en bronzy kremøyeskygge over hele lokket og dus den litt over globalen. Dette kan gjøres med en liten syntetisk kost eller fingertuppen. Legg så litt highlighter i øyekroken.


7. Påfør så maskara, vipper om ønskelig, og en svart kajal på våtkanten oppe. For å åpne øyet kan du legge en lys, beige kajal på våtkanten nede.

8. Avslutt looken med en fresh, knallfarget leppefarge, og du er klar for fest!

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.