BLOGG SHOUT Emilielybekk: Brutal ærlighet (0)

Se opp for disse på Bylarm

Dette blir snakkisene neste år.

(SIDE2): Mandag ble den første pulja norske Bylarm-artister offentliggjort.

Vi blir ikke det spøtt overrasket om det er en av disse fem artistene som kåres til «Bylarmvinner» i 2009.

Captain Credible
Dette er lyden av en mann og hans data-arsenal. Med en gammel Nintendo som trommemaskin og låttitler som «Golden Spaceship» kan ingen beskylde Captain Credibles nerdeelektronika for manglende originalitet. Liveshowet hans skal visstnok være noe helt spesielt også.

Captain Credible på Myspace

Kaja Bremnes
Jaja, Kaja. Vi tipper du ikke er spesielt glad for Harald Eias Kari Bremnes-vitser fra noen år tilbake. Men skitt au. Når Kaja Bremnes lager såpass helstøpte låter som «Simple Silly Lovely» allerede som 20-åring, vil hun nok stilne de uunngåelige Kaaaaari Bræææmmnnes-ropene fra salen relativt kjapt.

Kaja Bremnes på Myspace

Kvelertak
Og prisen for beste bandnavn går til... Kvelertak fra Stavanger! Deres interessante hardrock, som de selv plasserer i båsen «Western Swing» på sin Myspace-side, ville nok kommet seg gjennom nåløyet uansett. Men det gjør ikke noe at hele pakka er såpass bra, altså. «Burzum møter Buzzcocks», skriver de om sin egen sound. Clever boys, indeed.

Kvelertak på Myspace

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Anne Lene Hägglund
Nok en syngedame! Slutter vi aldri å produsere slike her til lands? Men hvorfor klage, når man bare kan lukke øynene og tenke hvor bra det hadde vært om alle låt like fint som Anne Lene Hägglund. Dette er tidløst, tandert og vakkert. Så ingen «spell no Creedence»-rop under konserten, takk.

Anne Lene Hägglund på Myspace

Simon Says No!
Shoegazerockerne i Simon Says No! runder av vår kvintett. De usignerte gutta drar i disse dager over dammen i New York for å vise seg frem for platebransjen i USA. Så bli ikke overrasket om de allerede har landet en fet platekontrakt i god tid før februar. Det hele låter litt som et tyngre Lionheart Brothers, og alle husker jo hvordan det har gått med dem den siste tiden.

Simon Says No! på Myspace

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN